29 / 06 / 2024

Muş Varto 2016 projeleri

Muş Varto 2016 projeleri

Muş’un Varto İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin 100 köy, 7 mahalle ve 50 mezraya oyun ve park alanı yapılacağını söyledi.

Muş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 112 daire yıkılıyor!

Muş'ta, 1966 yılında yaşanan Varto depreminden sonra yapılan ve "beyaz bloklar" olarak bilinen lojmanlar yıkılıyor.

Muş Varto'nun çehresi yeni yatırımlarla değişti!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Muş'un Varto Belediyesi, inşa ettiği projelerle ilçenin ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınmasını sağladı.

Muş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muş ili, Varto ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul Finans Merkezi gecikiyor mu?

2008’de duyurulan İstanbul Finans Merkezi projesi 2016’da hizmet vermeye başlayacaktı. Kamu binaları gecikince açılış önce 2018’e, ardından 2020’ye sarktı.İstanbul Finans Merkezi gecikiyor mu?

Muğla Büyükşehir'den 55 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, 2016 yılında gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çekti.

Oasis Alışveriş Kültür Merkezi'nin 2016 değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yeniköy Mahallesi, Göktepe Mevkii, N18-C-24-A-1-C pafta, 1050 ada, 1 no'lu parselde yer alan Oasis Alışveriş Kültür Merkezi'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Mallmarine AVM'nin 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Kemeraltı'da yer alan Mallmarine AVM'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Muğla Büyükşehir'den 800 kilometrelik yol çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 100 milyon TL yatırımla 1000 km yol çalışması projesinde 800 kilometre rakamına ulaşarak büyük bir başarının altına imza attı.

Muğla Büyükşehir’den 600 kilometrelik asfalt çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 2016 yılı içerisinde 517 kilometre sathi, 65 kilometre sıcak asfalt, 51 bin metrekare parke döşeme çalışması yaptı.

Muş'ta 13.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Muş Belediye Başkanlığı, Muş Saray Mahallesi'nde bulunan parselde konut+dükkân inşaatı yaptıracak. 9 Eylül 2016 tarihinde ihale edilecek işin muhammen bedeli 13 milyon 879 bin 250 TL olarak belirlendi.

Muş Varto'nun alt yapısı sil baştan!

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, ilçede devam eden yol yapım çalışmalarını denetledi.Çetin, ''2016 yılı yatırım programında Özel İdare Genel Sekreterliği ve KÖYDES projesi kapsamında 2015 yılında kalan ve 2016 yılında yaz sezonunda yapılması planlanan asfalt yol çalışması yapılacak.''dedi.

Muğla Büyükşehir'den 293 kilometre asfalt!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluluğunda bulunan yollarda 2016 yılı içerisinde bu güne kadar toplam 293 kilometre asfalt kaplama çalışması yaptı.

Muğla Tlos Antik Kenti'nde kazı çalışması başladı!

Muğla Tlos Antik Kenti'nde, 2016 sezonu kazı çalışmaları başladı. UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan antik kentte, bu yılki kazı sezonunda kent bazilikası, tiyatro ve stadyum alanında çalışma yapılacak.

Muş Varto 2016 projeleri Haberi

Muş Varto 2016 projeleri

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Varto İlçesi Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla ilçede bulunan 7 mahalle, 100 köy ile 50 mezrada oyun ve park alanı yapacaklarını belirtti. Bu alanların oluşması için ilk etapta İller Bankası’na 30 adet oyun alanın yapılması için proje sundukları ve bu projelerinin kesinleşeceğinden umutlu olduklarını ifade eden Kaymakam Çetin, hayata geçirilecek olan projeler sayesinde oyun alanı ve parksız olmayan hiçbir köy ve mahallenin kalmayacağını söyledi.


Konu ile ilgili makamında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, "Varto ilçemiz için çok güzel projelerimiz var. Bunlardan bir tanesi de köylerimize ve mahallelerimize çocukların oyun oynayabilmeleri için oyun alanlarını ve park alanları oluşturmaktır. Bazı köylere yaptığım gezilerimde çocukların boş zamanlarını değerlendirecek oyun alanlarının olmadığını...