05 / 05 / 2024

Muş Varto belediyesi çevre temizliği

Muş Varto belediyesi çevre temizliği

Varto Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde park, kavşak ve yol kenarlarındaki ağaçlandırma, çiçeklendirme ve peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden müjde! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL'yi kapacak!

Muğla Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini fotoğraflar aracılığıyla keşfetmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir yarışma düzenliyor. Kazanan fotoğrafçıya karşılıksız 13.000 TL ödül verilecek. Detaylar haberimizde!

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Muğla Milas Belediyesi personel alımı yapacak! İşte o şartlar ve detaylar

Muğla Milas Belediyesi tarafından yayınlanan son ilana göre, belediyede çalışmak üzere 75 yeni personel alımı yapılacak.

Muğla Belediyesi'nden büyük fırsat! O ilçede 14 arsa ve arazi satacak!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da 14 adet arsa ve arazi satacak. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Muş Varto'nun çehresi yeni yatırımlarla değişti!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Muş'un Varto Belediyesi, inşa ettiği projelerle ilçenin ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınmasını sağladı.

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Muş Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Muş Belediyesi, 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2018 Cuma olduğunu ifade ederek vergi mükelleflerine hatırlatmada bulundu. 

Muğla Menteşe Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla Menteşe'ye bağlı Akçaova Mahallesi Merdivenli Mevkiide yer alan arsa ilçe belediyesi tarafından satışa sunuluyor. İhale 15 Kasım'da yapılacak..

Muş Belediyesi'nden sosyal konut geliyor!

Muş Belediyesi düşük gelirli ailelerin ev sahibi olması için programına aldığı, ancak yer konusundaki sıkıntılardan dolayı başlatamadığı ‘Sosyal Konut Projesi’ni hayata geçiriyor.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Muğla Büyükşehir'den 3 yeni tenis kortu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi spor tesisi yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek, Seydikemer’de 3 adet tenis kortu yapımına başladı.

Muğla Büyükşehir'den 250 milyonluk kredi anlaşması!

İl genelinde yatırımlarını hızlandıran Muğla Büyükşehir Belediyesi 2017 yılında yeni yatırımların başlangıcını yapmak üzere Dünya Bankası ile yaklaşık 250 milyon TL’lik kredi anlaşması yaptı.

Muş Varto belediyesi çevre temizliği Haberi

Muş Varto belediyesi çevre temizliği


 Varto Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde park, kavşak ve yol kenarlarındaki ağaçlandırma, çiçeklendirme ve peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.


Varto Belediyesi ekipleri Varto ilçe girişinde bulunan akaryakıt istasyonu çevresi,  Muş-Hınıs-Varto kavşağında peyzaj düzenlemesi yaparak, yeşillendirme çalışmasını bitirdi. Peyzaj düzenlemesi yapılan alanlara daha sonra ağaçlandırma yapılarak oturma bankları konulacak. Varto Belediye Eşbaşkanı Sabite Ekinci, ilçenin daha güzel ve estetik görünümü için çalışmalarının sürdüğünü belirterek, park, cadde ve sokaklarda ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının devam edeceğini...