12 / 05 / 2024

muş yol açlışmaları

muş yol açlışmaları

Vali Vedat Büyükersoy, merkeze bağlı Muş Yazla Deresi'ndeki grup köy yollarında yürütülen yol çalışmaları inceledi.

Uzmanlardan çok önemli uyarı: Borsa oyun alanı değil, sürekli ekrana bakmak bağımlılığa yol açar!

Yatırım yapayım derken sağlığınızdan olmayın. Uzmanlar özellikle borsa ve kripto paralar gibi alanlara yatırım yapanları uyararak gün boyu ekran başında kalmanın bağımlığa yol açacağı konusunda uyarılarda bulundu.

Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Boğaziçi ön görünümde yer alan yapıların imar barışı kapsamına alınabilmesi için Mecliste görüşmeler başladı. Peki, Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

Van Gürpınar'da imar yolları açılıyor!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılıyor.

Mersin Merkez'de yeni imar yolları açılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mersin Merkez'de yeni imar yolları açma çalışmalarına başladı. Bölgede, imar planında yol olarak gözüken ancak çeşitli nedenlerle işlerlik kazanamamış yolları açılıyor.

Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Muğla Menteşe'de inşa edilen Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. 15 milyon TL'ye yapılan merkez, 577 metrekare kapalı alan ve 5 kattan oluşuyor.

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Hatay Yeşilköy'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin, yol açma ve stabilize çalışmalarında son durak Yeşilköy oldu.

Hatay'da yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler imar planına uygun olarak ifrazı yapılmış arazilerde yeni yol açma çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Batman'da yeni yollar açılıyor!

Kentteki yol açma çalışmaları kapsamında yoğun bir çalışma başlatan Batman Belediyesi’ne bağlı yol açma ekipleri Huzur Mahallesi’nde de çalışmalara başladı

Borsa İstanbul hizmet binaları açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Borsa İstanbul 143. Kuruluş Yıl Dönümü Programı ve yeni hizmet binalarının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Borsa İstanbul'un her geçen gün daha da güçlenerek çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Arhavi Yukarı Hacılar Yolu açılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Hacılar Mahallesinde meydana gelen aşırı yağışların ardından bölgede sel, taşkın, su baskını ve heyelanlar oluşmuştu. Söz konusu bölgede heyelan ve toprak kayması riski nedeniyle yol açma çalışmaları başlatıldı.

muş yol açlışmaları Haberi

muş yol açlışmaları

Vali Vedat Büyükersoy, merkeze bağlı Muş Yazla Deresi'ndeki grup köy yollarında yürütülen yol çalışmaları inceledi. Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şehmus Yentür ile Yazla Deresi'ndeki grup köy yollarında yürütülen yol çalışmalarını inceleyen Vali Büyükersoy'un, çalışmalar hakkında bilgi aldığı belirtildi. Yazla Deresi mevkisindeki 21 köyün istifade ettiği grup köy yolunda çalışmaların son hızıyla devam ettiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"İki etapta yapacağımız çalışmalarımızın bu yıl ilk etabını tamamlamayı planlıyoruz. Bu yıl yolun altyapı ve genişletme çalışmalarını başlattık. Yolda çok dar yerler vardı. Yoldaki kayaları kırdık. Toprağı makinelerle düzelterek, yolu genişletiyoruz. Özellikle bahar ayında taşan derenin zararını önlemek amacıyla istinat duvarları yapıldı. Ayrıca bu çalışmaların yanı sıra yolda stabilize yol çalışmalarımız devam etmektedir. İlk etapta yaklaşık 23,5 kilometrelik...