05 / 05 / 2024

musa aykaç gayrimenkul sektörü

musa aykaç gayrimenkul sektörü

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç'a göre sektörün en büyük riski yeni batıkların olması. Aykaç, "Eğer aidatlar birkaç yüz TL artarsa o zaman tüketiciler konut almaktan vazgeçerler" dedi..

Bodur Zuabi Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodur Zuabi Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Zuabi ve Yusuf Bodur ortaklığında kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Şahindağ Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Şahindağ Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Erdoğan tarafından kuruldu.

Man Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Man Gayrimenkul Limited Şirketi Şile’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Musa Ünver  ve Ömer Müjdeci tarafından kuruldu.

Kaynad Gayrimenkul İnşaat Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Kaynad Gayrimenkul İnşaat Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi Arnavutköy’de   10 bin TL sermaye bedeli ile Musa Soğukçeşme ve Etem Soğukçeşme tarafından kuruldu.

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Arıcı tarafından kuruldu.

Aypa Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aypa Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhanettin Aydoğan ve Musa Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Novotel Bomonti için düğmeye basıldı!

Aykaç Gayrimenkul Novotel Bomonti projesi için düğmeye bastı. Proje için ÇED süreci başladı.

Gsı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gsı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Melih Aytun tarafından kuruldu. 

Gentaş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gentaş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Musa Kamsız tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Aydın Demirkran ve Musa Doğuş Demirkran ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gültekin Yapım İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültekin Yapım İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Musa Gültekin, Hayrettin Koç ve Celalettin Öztürk ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fener Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fener Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi E. A. Hefni Musa Saleh ve A. A. Mobrouk Atya ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

musa aykaç gayrimenkul sektörü Haberi

musa aykaç gayrimenkul sektörü

Konut kredisi faizlerinin artması, döviz kurunun yükselmesi ve maketten satışların devam etmesi gayrimenkul sektörünü endişelendiriyor. 


Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Musa Aykaç'a göre sektörün en büyük riski yeni batıkların olması. Türkiye'de sektörde hâlâ sat yap mantığının geçerli olduğunu anlatan Aykaç, bitirme sigortasını desteklediklerini ve acilen çıkması gerektiğine işaret etti. Konut kredilerinde faizlerin yükselmesinin şu anda konut satışlarına darbe vuracak boyutta olmadığını kaydeden Aykaç, "Döviz kuru tüketicilerle müzakere edilebilir. Faizlerin 0.70'lerden 0.80'lere gelmesi aslında çok şeyi değiştirmez. Eğer aidatlar birkaç yüz TL artarsa o zaman tüketiciler konut almaktan vazgeçerler. Ama şu anda öyle bir durum yok" dedi. Sektörün mutakabiliyet yasasının nimetlerinden hâlâ hakkıyla yararlanmadığını da belirten Aykaç, kentsel dönüşümle de ilgilendiklerini, ancak ev sahiplerine ayaklan yere basan projelerle gidilmesi gerektiğini...