30 / 04 / 2024

Musa Işın

Musa Işın

Ağrı Valisi Musa Işın, uzun zamandır atıl durumda bekleyen Eleşkirt ilçesindeki Güneykaya Kayak Merkezi’nin yeniden yapılacağını açıkladı. Vali Işın, merkezi gelecek sezona yetiştirmeyi planladıklarını söyledi.

Musa Işın: 70 okulumuzun inşaatı devam etmekte!

Ağrı Valisi Işın: “İnşaat halindeki okullarımız bittiği takdirde derslik başına 24 öğrenci düşecektir. Bu da Türkiye ortalamasının çok altında bir rakamdır” dedi.

Ağrı'da Aile Destek Merkezi'nin açılış töreni gerçekleşti!

Ağrı’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapımı tamamlanan Aile Destek Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

Türkiye’de artan maliyetler nedeniyle çiftçi nüfusu gün geçtikçe azalıyor

TÜİK verilerine göre istihdamın sektörel dağılımında tarım yüzde 17,2’lik paya sahipken bu oran 2022 yılında yüzde 15,8’e geriledi. Tarım sektöründe 4 milyon 866 bin kişi istihdam edildi.

Konfor ve güvenilirliği ön planda tutan Kia Sportage Nisan fiyatı merak ediliyor

Kia Sportage'ın en büyük gücü, rekabetçi bir fiyata yüksek düzeyde özellik ve işlevsellik sunabilmesidir ve bu da onu birçok otomobil alıcısı için pratik ve çekici bir seçenek haline getirir. Peki Kia Sportage'ın Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

iPhone 14 Media Markt'ta ön satışta! Eski telefonu getirene inanılmaz fiyat! İşte 18 Eylül 2022 tarihli fiyat listesi

Mediamarkt geçtiğimiz günlerde uluslararası arenada lansmanı yapılan iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’i ön satışa açtı. Ayrıca Mediamarkt’ta 23 Eylül’e kadar, eski telefonunu getirenler iPhone 14’ü 16.999 TL’den başlayan fiyatlarla alabilecek. 

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

Vatandaşın en büyük kabusunu açıkladılar. 6 ay içinde olacak!

İpsos araştırma şirketinin yaptığı ankete göre vatandaşın yüzde 75’i önümüzdeki 6 ay içinde faturalarını ödeyemeyecek duruma geleceğini düşünüyor. Ekonomik durumdan ve peş peşe gelen zamlardan şikayet eden halk ülkenin düştüğü durum için iktidarı suçluyor…

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!

Fransa Paris'te sokakta kalan toplam 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu...

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kibritçi İnş. Taah. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. ile imzalandı. 

TOKİ 28. Paket Danışmanlık işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 28. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi (ön yeterlik) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ 23. paket danışmanlık işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 23. Paket Danışmanlık (Yapım İşi Kontrollüğü ve Yapı Denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖN YETERLİK) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın!

Türkiye GenelindeTOKİ Tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi (Ön yeterlik) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 24. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 24. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖN YETERLİK) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Koronavirüs sonrası binaların mimarileri değişecek!

Kovid-19 salgını sonrasında mimaride, konut tipinde ve konut tercihlerinde değişiklikler meydana geleceği ön görülüyor. Artık çevreci projelerin hayata geçirileceği, kendi enerjisini üreten binaların ön plana çıkacağı belirtiliyor...

Musa Işın Haberi

Musa Işın

Ağrı Valisi Musa Işın, uzun zamandır atıl durumda bekleyen Eleşkirt ilçesindeki Güneykaya Kayak Merkezi’nin yeniden yapılacağını açıkladı.


Güneykaya Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulunan Ağrı Valisi Musa Işın, “Şehir merkezimizde Küpkıran Kayak Tesislerimiz var. Halkımız buraya yoğun bir ilgi gösteriyor. Ancak burası tek başına talebi karşılamıyor. Dolayısıyla kışın çok yoğun kar yağışının olduğu ilimizde kış sporlarına yönelik yatırımların yapılması gerekiyor. Valilik olarak daha önce Bubi Dağı ve Güneykaya Kayak Merkezi’ne yönelik çalışmalarımız vardı. Yaptığımız son değerlendirmelerin neticesinde uzun zamandır atıl vaziyette duran Güneykaya Kayak Merkezi’ni yeniden hizmete sunmaya karar verdik. Kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan ve daha önce hizmet vermiş olan kayak tesislerimiz bir takım sorunlardan dolayı kullanılamaz hale gelmiş. Yaptığımız incelemeler ve değerlendirmeler sonucunda buranın yeniden hizmet verebilir duruma getirilebileceği...