03 / 05 / 2024

Musa Şipallioğlu

Musa Şipallioğlu

İzmir'in Tire ilçesinde boşaltmaya çalıştığı beton mikserine ait tahliye borusunun yüksek gerilim hattı kablosuna temas etmesi üzerine elektrik akımına kapılan inşaat işçisi Musa Şipallioğlu hayatını kaybetti.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Trabzon'a yeni bir havalimanı gerekli mi?

Trabzon Havalimanı, Türkiye’nin en önemli meydanlarından biri olduğunu yazan Yenibirlik yazarlarından Musa Alioğlu bugün "Trabzon'a yeni bir havalimanı gerekli mi?" başlıklı yazısını yayınladı...

Musa Emmioğlu 20 çalışanına ev hediye etti!

Sivas'ta çeşitli alanlarda faaliyet gösteren bir firmanın sahibi çalışanlarına çekilişle 20 adet daire hediye etti

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 800 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Arı ve Musa İlhan ortaklığında kuruldu. 

Uzunoğlu Emlak İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Emlak İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Musa Uzun ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musa İmamoğlu ve Recai İmamoğlu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dünya havalimanlarını Türk müteahhitleri yapıyor!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Musa Alioğlu bugünkü yazısında, Türk Müteahhitlik firmalarının başarısını ele aldı. Alioğlu, 1972'den beri 9 bini aşkın 342 milyar dolarlık projenin üstlenildiği bilgisini verdi.

Amasya'ya 20 derslikli okul geliyor!

Amasya’da valilik ile bir maden firması arasında 20 derslikli okul yapımı için protokol imzalandı. İmzalar Vali Salih Işık, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, iş adamları Musa Emmioğlu ile Mustafa Emmioğlu tarafından atıldı.

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hamza Keleş, Nihat Yemişen, İrfan Yemişen ve Musa Keleş ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

İzmir'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir'in Tire ilçesinde boşaltmaya çalıştığı beton mikserine ait tahliye borusunun yüksek gerilim hattı kablosuna temas etmesi üzerine elektrik akımına kapılan inşaat işçisi Musa Şipallioğlu hayatını kaybetti.

Mersin Musa Eroğlu Sevgi Parkı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mut Belediyesi tarafından yaptırılan 54 bin 977 metrekare alana sahip Musa Eroğlu Sevgi Parkı’nın açılış törenine katıldı.

Veysel Eroğlu'ndan Düzce'ye köprü sözü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Düzce'ye de 19 yeni müjde ile geldiğini belirtirken, Kara Hacı Musa Mahallesi içinden geçen dere için 2 yeni köprü yapılması içinde söz verdi.

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Tem.Nak. Tic.ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Tem.Nak. Tic.ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Musa Kuy Şube Müdürlüğü'nde 11 Ocak'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde açıldı.

Musa Şipallioğlu Haberi

Musa Şipallioğlu

İzmir'in Tire ilçesinde elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti.


Alınan bilgiye göre, özel bir eğitim kurumuna ait inşaatta çalışan Musa Şipallioğlu (23), boşaltmaya çalıştığı beton mikserine ait tahliye borusunun yüksek gerilim hattı kablosuna temas etmesi üzerine elektrik akımına kapıldı.


Tire Devlet Hastanesine kaldırılan Şipallioğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma...