15 / 05 / 2024

Museum Hotel odaları

Museum Hotel odaları

Baharla birlikte Kapadokya mevsimi de başladı. Bir saatlik bir uçak yolculuğuyla, şehrin tüm karmaşasını geride bırakmaya, eşsiz tarihi ve olağanüstü dokusuyla Kapadokya’da masalsı bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?

The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

The Museum Hotel Antakya’nın kapıları 122 milyon dolarlık yatırımla açıldı. Peki The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

The Museum Hotel Antakya için geri sayım!

Asfuroğlu Ailesi’nin üstlendiği proje olan The Museum Hotel Antakya için geri sayım başladı. 30 bin eserin bulunduğu alan hem müze hem de otel olarak ağustos ayı sonunda hayata geçiyor.

The Museum Hotel Antakya Temmuz'da açılacak!

Antakya’da, inşaat çalışmaları sırasında ortaya çıkan ve aralarında dünyanın en büyük tek parça mozaiğinin de bulunduğu The Museum Hotel Antakya, temmuz ayında kapılarını açıyor.

Çeşme The Nowness Luxury Hotel açıldı!

Ayasaranda Koyu’nda, Sakız AdasTnın karşısında hizmete giren The Nowness Luxury Hotel, eşsiz manzarasıyla misafirlerine farklı bir atmosfer sunuyor. Aytin İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Heval Aytin, tüm odaları deniz manzaralı olacak şekilde tasarladıklarını belirtiyor...

Medd Garden Hotel Trabzon'da açıldı!

Medd Garden Hotel Trabzonun Maçka İlçesine bağlı Esiroğlu beldesinde hizmete açıldı. Otel toplam 58 oda olup, 55’i standart 3’ü özel odadır ve odalarımızın hepsi doğa manzaralıdır.

Kapadokya Kent Otel mimarisiyle dikkat çekiyor!

Kapadokya’nın ilk butik oteli, Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli, Museum Hotel, kendinizi keyifle şımartacağınız ve unutulmaz anlar yaşayacağınız yaz tatillerine imza atıyor!

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi!

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Hotel BurccluB oteli yenilendi!

2006 yılından beri hizmet vermekte olan Hotel BurceluB 2015 yaz sezonuna tamamen yenilenen yüzüyle başladı. Misafirlerine en güzel hizmeti vermek üzere tüm odalar, banyolar, kapalı havuzlar ve genel mekanlar yenilendi.

İlk müze oteli Museum Hotel misafirlerine tarihi yaşatıyor!

Baharla birlikte Kapadokya mevsimi de başladı. Bir saatlik bir uçak yolculuğuyla, şehrin tüm karmaşasını geride bırakmaya, eşsiz tarihi ve olağanüstü dokusuyla Kapadokya’da masalsı bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?

The Public Hotel kişiye özel konaklama imkanı sunuyor!

Beyoğlu'nda hizmete giren The Public Hotel tarihi binasında klasik ve modern mimariyi buluşturan her biri birbirinden farklı tasarlanan odalarıyla kişiye özel konaklama deneyimi sunuyor.

Sky Tower Hotel fiyatları!

Devr-i Tatil fırsatı ile tatil imkanı sunan Sky Tower Hotel'de odaların tamamı denize sıfır konumda dizayn edildi. Projede çocuk ve yetişkinler için çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor. İşte Sky Tower Hotel fiyatları...

Akçakoca Sky Tower Hotel'de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!

Akçakoca Sky Tower Hotel 6 yıl boyunca 1 hafta herşey dahil a Devr-i Tatil fırsatı sunuyor. Sky Tower Hotel'de yer alan odaların tamamı deniz manzaralı.

Mercure Taksim Hotel, Mayıs ayında hizmete açılıyor!

Accor'un önemli markalarından olan Mercure'nin yeni oteli Mercure Taksim Hotel, Mayıs ayında hizmete girecek. 137 odadan oluşan Mercure Taksim Hotel'de Boğaz manzaralı ve şehir manzaralı odalar bulunuyor

Museum Hotel odaları Haberi

Museum Hotel odaları

Museum Hotel’in ‘Yaşayan Müze’ konsepti ile tarihi yaşayabilir, balonla bu muhteşem coğrafyaya bir de havadan bakabilir, safari ve trekking ile doğada keyifli saatler geçirebilirsiniz.



Baharla birlikte, eşsiz tarihi ve doğasıyla dikkat çeken Kapadokya’ya küçük bir kaçamak yapmanın zamanı da başladı. Kapadokya sadece olağanüstü doğal güzellikleriyle değil; balon turu, safari, trekking gibi alternatifleriyle de çekim merkezi. Özellikle hafta sonu tatilleri için muhteşem bir seçenek sunan Kapadokya’ya kısa bir uçak yolculuğuyla kolayca ulaşabilirsiniz.



Türkiye’nin ilk müze oteli “Museum Hotel”


Binlerce yıllık Kapadokya tarihini her bir köşesinde hissedebileceğiniz muhteşem konumuyla dikkat çeken ve Türkiye’nin ilk müze oteli olan Museum Hotel ise alışılmışın dışında konseptiyle farklı bir konaklama alternatifi arayanların tercihi oluyor. Indigo Group altında faaliyet gösteren ve tüm odaları, restoran, lobi ve dış mekanları...