06 / 05 / 2024

müsiad gebze lojistik köyü

müsiad gebze lojistik köyü

2023 hedeflerine kilitlenen MÜSİAD, 2015 stratejisini belirledi. Gebze ya da Hadımköy'de lojistik köyü kurmayı planladıklarını aktaran MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Taha, "Lojistik meslek yüksekokulu da açacağız" dedi

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Atlasım İnşaat Lojistik Madencilik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Atlasım İnşaat Lojistik Madencilik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Tuzla'da Ramazan Ay tarafından kuruldu.

Yurtkulu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yurtkulu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat yurtkulu tarafından kuruldu.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporunu yayınladı...

Gebze Center AVM Eylül 2018 için döviz kurunu sabitledi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM için Eylül 2018-30 Eylül 2018 döneminde 1 EURO kurunun ağırlıklı ortalamasını 5,54 TL olacak şekilde belirledi...

MÜSİAD Ankara’da toplandı! 

MÜSİAD Ankara’da düzenlenen bilgilendirme toplantılarının bu haftaki konuğu Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım oldu. 

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

MÜSİAD Suriye'de ticaret merkezi ve ofis açacak!

MÜSİAD, Suriye'de ticaretin geliştirilmesi ve insanların rahata kavuşması için ticaret merkezi ve şube açacak. Derneğin Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MÜSİAD'ın proje ve faaliyetleri!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), küresel vizyon çerçevesinde yurt dışındaki ağını genişletmeye devam ediyor. MÜSİAD,  temsil edildiği tüm coğrafyalarda teşkilatlanma çalışmaları ve işbirliği anlaşmalarına imza atıyor.

MÜSİAD Hessen, Almanya'da İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi, 21-22 Nisan tarihlerinde Almanya'nın Offenbach kentinde İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek...

MÜSİAD'dan mobilyada KDV indirim talebi!

MÜSİAD Dayanıklı Tüketim Malları, Mobilya ve Orman Ürünleri Sektör Kurulu Başkanı Ata: "KDV indiriminin, mobilya sektörünün ötesinde ekonomimize sağladığı katkılar göz önünde bulundurularak yeniden gündeme getirilmesi gerektiğine inanıyoruz" dedi.

müsiad gebze lojistik köyü Haberi

müsiad gebze lojistik köyü

2023'te 1.2 trilyonluk dış ticaret hacmini omuzlayacak olan lojistik sektörü, hedefe kilitlendi. Sektörün gelişimi için yeni projeler geliştiren sektör temsilcileri, 2015 hedeflerini de belirledi. Bu alanda sektörün önemli temsilcilerinden biri olan MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu, 2015'te Gebze ya da Hadımköy bölgesinde lojistik köyü kurmayı hedefliyor. MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Emin Taha, lojistiğin her geçen gün önemi artan ve ticaretin temel taşını oluşturan bir unsur olarak öne çıktığını söyledi. Taha, "Türkiye, 2023 hedefleri doğrultusunda 500 milyar dolarlık bir ihracat rakamını hedefliyor. Taşıma (lojistik) olmadan bu hedeflere ulaşmak neredeyse imkânsız" dedi. MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu'nun 2023 hedeflerine kilitlendiğini belirten Taha, bu alanda her yıl kendilerine bir rota çizdiklerini kaydetti. Taha, "Bu doğrultuda 2015 hedeflerimizi de belirledik. Öncelikli olarak MÜSİAD lojistik...