13 / 05 / 2024

MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir

MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD, inşaat sektörü için bir rapor hazırladı. Raporu sunan MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir Türkiye’de konut satışlarında balon etkisinin olamayacağını söyledi.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Osman Savran tarafından kuruldu.

Mükellef Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mükellef Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Keretli, Sabri Şenol ve Turan Ersin Çakmak ortaklığında kuruldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tam 41 ilde personel alımı yapacak! Lise, ön lisans ve lisans mezunları bu tarihi kaçırmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tam 41 ilde personel alımı yapacak... Lise, ön lisans ve lisans mezunları bu tarihi kaçırmayın...

Buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

2023’le birlikte herkes buğday başta olmak üzere birçok tarım ürününde artış olup olmayacağını merak ediyor. Peki buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Tahıl koridoru arpa, buğday ve mısırın fiyatını düşürdü! İşte 8 Ağustos 2022 arpa, buğday ve mısır fiyat listesi

Tahıl koridorundan bir haftada 10 gemiyle 305 bin ton sevkiyat gerçekleşirken, bu proje Türkiye’de arpa, buğday ve mısırın fiyatlarını geçen aya göre düşürdü…

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Cüneyt Özyildirim tarafından kuruldu.

TMSF, ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı satışa sunuyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kayyum olarak atandığı ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa sunuyor. Son teklif tarihi 22 Ağustos olarak açıklandı...

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cem Güneş tarafından kuruldu.

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Aghamalıyev tarafından kuruldu.

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Can Gül tarafından kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Pangea Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pangea Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Sağır tarafından kuruldu.

MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir Haberi

MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir
MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, “Avrupa’da bankalar peşinat almadan kredi sağladılar. Bu oran yüzde 80’lere kadar yükselmişti. Konutta bizde neden balon olmaz, çünkü biz konutta krediye endeksli alımı haddinden fazla yapmıyoruz. Bu oran bizde yüzde 40” dedi. “İnşaat mı sanayi mi?’ tartışmasını değerlendiren Özdemir, “İnşaat sektörünün içinde bulunan birçok malzemenin yüzde 60’ı sanayiden elde ediliyor. Sanayi gelişirse inşaat da bir seviyeye gelebiliyor”...