08 / 05 / 2024

müsiad Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Etkileri

müsiad Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Etkileri

ADANA'da Müstakil Sanayici ve iş Adamları Derneğl'niıı (MÜSİAD) düzenlediği, 'Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Etkileri' zirvesinde inşaat sektörü temsilcileri bir ataya geldi. Açılış konuşmasını MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi yaptı...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği 2024

Evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımları devam ediyor 2024 Ocak ayı ile artan kira destek ödemeleri merak ediliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği ne oldu?

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

İzmir'deki yatırım ve kentsel dönüşüm programları mecliste!

İzmir ilindeki yatırım ve kentsel dönüşüm programları meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm'de binalar yükseliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, toplam 428 dairenin Kasım ayında teslim edileceğini söyledi.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm gürültü sorununu da çözecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ''230 bin adetten oluşan ev ve işyeri hacmine sahip Yıldırım'da hayata geçirmeye başladığımız kentsel dönüşüm hamlemiz ile birçok sorunu olduğu gibi bu problemi de kendiliğinden çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.

Binali Yıldırım'dan kentsel dönüşüm mesajı!

Başbakan Binali Yıldırım Başıbüyük'ün Anadolu Yakasının yıllardan beri bilinen en eski muhitlerinden olduğunu dile getirerek, mahallelilere kentsel dönüşüm mesajı verdi.

Depremin çözümü nitelikli kentsel dönüşüm!

17 Ağustos depreminin üzerinden tam 18 yıl geçti. Resmi verilere göre, Türkiye’de son 114 yılda büyüklüğü 6 ve üzerinde gerçekleşen 56 depremde, 81 bin 637 kişinin yaşamını yitirdiğini hatırlatan Tamer Son, yaşanılan depremlerin nitelikli kentsel dönüşüm için ikaz niteliği taşıdığını ifade etti.

Altındağ İskitler kentsel dönüşüm 1.etap imar planı değişikliği askıda!

Ankara Altındağ İlçesi, İskitler MİA Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı I.Etap I.Kısımda Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği, 28 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için adım atıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, ''İlkadım’ın kaderini değiştirecektir"

müsiad Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Etkileri Haberi

müsiad Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Etkileri

İnşaat Sektör Zirvesi 2013'e, merkez Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Sarıçam Belediye Başkanı Ahtnet Zembilci ile birlikte MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi Direktöru Kazım Gökhan Elgin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen. Kentsel Tasarım Şube Müdürü Mehmet Nazım Özer ve inşaat sektörü temsilcileri katıldı Açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi, inşaat sektörünün gayrisafi milli hasılada yüzde 30 payı olduğunu belirtti. Gelişen ülkelerde ekonomi ekseninin inşaat sektöründen geçtiğini belirten Yahşi, "İngiltere'de yapılan bir araştırmada yeni yapılan bir evde 150 farklı meslek kolunu ilgilendiren 23 bin parça bulunmaktadır. Hiç bir ekonomik faaliyetin bu kadar doğrudan ya da dolaylı etki doğurma gücü olmadığından, sektörün gelişmekte...