01 / 07 / 2024

muşta apartmanın dışı naylonla kaplandı

muşta apartmanın dışı naylonla kaplandı

Muş'da Şiddetli soğuklara karşı önlem için önce internetten araştırma yaptığını söyleyen 45 yaşındaki beş çocuk babası Hüseyin Arme, çözümü ailece oturdukları binayı naylonla kaplamakta buldu...

İstanbul'da son dakika kentsel dönüşüm: Yıkılan binanın yan apartmanın duvarı yok!

İstanbul Avcılar’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımı gerçekleştirilen binanın, bitişiğindeki apartmanın balkon duvarının olmadığı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Yıkılan 24 daireli apartmanın yerine 20 daire yapıldı! Depremzedeler şaşkına döndü!

Yıkılan 24 konutlu Saraçoğlu apartmanının yerine 20 evli bina inşa edilmesiyle, 18 senedir bu apartmanda oturan Esin Kütük, "Şu an inşa edilen binalarda 24 eksik daire var bize 3-4 seçenek sundular. Beynimizden vurulmuşa döndük. Hiç bu kadar ağlamamıştım" diye konuştu.

ÖİB, 6 şehirdeki bazı taşınmazların ihalelerini gerçekleştirdi!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TÜRKŞEKER) adına kayıtlı Erzincan, Sivas, Kahramanmaraş, Muş, Yozgat ve Nevşehir illerinde yer alan bazı taşınmazların özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi.

Muş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 112 daire yıkılıyor!

Muş'ta, 1966 yılında yaşanan Varto depreminden sonra yapılan ve "beyaz bloklar" olarak bilinen lojmanlar yıkılıyor.

Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çatısı çöktü!

Ankara'da inşaat çalışması nedeniyle 8 katlı Açelya Apartmanı'nın temelinde kayma oluşması sonucu boşaltılmıştı. Kontrollü yıkımına başlanan apartmanın çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Düşen parçalar sonucunda çalışmalara ara verildi.

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

ÖİB'den Ankara ve Muğla'daki iki taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara ve Muğla'daki iki taşınmazın satışını onayladı.

TCDD 1250 taşınmazı değerinden düşük bedelle kiraya verdi iddiası!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nın zararı dört yılda 11 milyar 174 milyon TL'yi aştı. Ayrıca, 1250 taşınmazın düşük bedellerle kiralanarak kurumun zarara uğratıldığı belirlendi. 

TOKİ evlerinin satış fiyatının düşürülmesi talebi mecliste!

TOKİ tarafından yapılan evlerin satış fiyatının ve site aidatlarının düşürülmesi talebi meclis gündemine taşındı. Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum'daki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Maliye hazinesine ait Muğla'nın Bodrum ilçesindeki taşınmazın özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi.

Elazığ depreminde yıkılan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısına çıktı!

24 Ocak'ta meydana gelen Elazığ depreminde yıkılan ve 14 kişiye mezar olan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısında çıktı. Sanıklar hakkında 210'ar yıl hapis cezası istendi. 

Muğla'daki taşınmazların özelleştirme ihalesi yapıldı!

Muğla Bodrum'dkai Gökçebel ve Bitez mahallelerindeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı.

muşta apartmanın dışı naylonla kaplandı Haberi

muşta apartmanın dışı naylonla kaplandı

Muş'ta Sibirya soğuklarından korunmak isteyen Hüseyin Arme, akrabalarıyla birlikte yaşadıkları beş katlı apartmanın üç katını naylonla kapladı.


Şiddetli soğuklara karşı önlem için önce internetten araştırma yaptığını söyleyen 45 yaşındaki beş çocuk babası Hüseyin Arme, çözümü ailece oturdukları binayı naylonla kaplamakta buldu.


Karşıyaka Mahallesi’ndeki apartmanda babası, çocukları ve kardeşleriyle yaşadıklarını kaydeden Arme, "Binayı tek parça naylonla tamamen kaplamak istedik. Ancak 12 metre genişliğinde 40 metre boyunda naylon bulabildik. Bu nedenle apartamının alttan üç katını naylonla kaplayabildik. Bu işlemi yaptıktan sonra evimiz ısınmaya başladı. Yüzde 30 yakıt tasarrufu elde ettik. Naylonun rüzgardan yırtılmaması için de demir çubuklarla güçlendirdik. Tek parça bir naylon bulabilirsek binayı tümüyle naylonla giydiriceğiz" diye konuştu. 



Hürriyet...