01 / 08 / 2024

Mustafa Akgedik adana

Mustafa Akgedik adana

Adana Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik kimdir? Mustafa Akgedik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Akgedik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Akgedik...

Mustafa Varank: Adana'daki teknoparkın inşaat işleri hızlanmalı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Adana'daki teknoparkın inşaat işlerinin hızlanması gerektiğini söyledi.

Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı!

Kredi faizlerinin düşmesiyle Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı. Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, "Fiyatlar şu anda 3 yıl önceki fiyatlara denk" dedi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Adana'da inşaat sektörüne kalifiye eleman yetiştirilecek!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana'da inşaat sektöründe yaşanan kalifiye eleman sıkıntısına çözüm olması için Adana Meslek Lisesi'ni kuracaklarını söyledi.

Mustafa Ardıç İnşaat Adana'da devrim yaratacak!

İnşaat sektöründeki yenilikleri çağdaş ve yaşanabilir konut alanlarına yansıtan Mustafa Ardıç İnşaat, Adana'nın yeni cazibe ve yatırım merkezi olan Sarıçam ilçesinde iyi bir çıkış noktası yakaladı.

TOKİ Adana emekli konutlarının kurası çekildi!

TOKİ Adana emekli konutlarının kurası çekildi.Adana Valisi Mustafa Büyük, Serinevler Spor Salonu'nda düzenlenen kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, TOKİ'nin Türkiye genelinde birçok projeyi gerçekleştirdiğini belirtti.

TOKİ Adana Emekli Konutları çalışmalarında son durum!

Adana Valisi Mustafa Büyük, emeklilerin ucuz konut sahibi olması için arsa belirleme çalışmalarını tamamladığını ve ilgili dosyanın Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) gönderildiğini belirtti.

Mustafa Büyük: İnşaat sektörü hizmete talep yaratıyor!

Adana Valisi Mustafa Büyük, "Ülkemizde inşaat sektörü, kendisine bağlı 200'den fazla alt sektörün ürettiği mal ve hizmete talep yaratan bir konumunda olup, bu yaygın etki, sektörün "ekonominin lokomotifi" olma vasfının en temel göstergesidir. " dedi.

Adana İnşaat Fuarı sektöre büyük ivme kazandıracak!

ADANA Yapı Müteahhitleri Demeği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, Adana İnşaat Fuarı'nın başta Adana'ya ve bölge şehirlere, inşaat sektörüne büyük bir ivme kazandıracağım söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: Tüyap İnşaat Fuarı Adana için büyük şans!

ADANA Kamu Müteahhitleri Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana'nın son yıllarda fuarcılıkta Türkiye'de önemli marka şehirlerden biri olduğunu söyledi. Mustafa Karslıoğlu, Tüyap İnşaat Fuarı'nın Adana için önemli bir şans olduğunu vurguladı.

Adana Kozarena Stadı'nın yüzde 32'si tamamlandı!

33 bin kişilik Adana Kozarena Stadı'nın yüzde 32'si tamamlandı. Vali Mustafa Büyük, "Artık inşaat hızını engelleyen hiçbir şey yok. Gelecek yıl içerinde stadı takımlarımıza vereceğiz" dedi

Adana-Gaziantep hızlı tren ihalesi ne zaman yapılacak?

Adana Valisi Mustafa Büyük, Çukurova Üniversitesi Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi'nde 'Adana'nın Geleceği' konulu konferans verdi.

Yüreğir'deki kentsel dönüşümde hormonlu bina dönemi!

Mustafa Ucum, Adana Toros Gazetesi'nde bugün yayınlanan "Kentsel dönüşümde hormonlu bina dönemi" yazısında, Yüreğir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarından konu aldı. İşte o yazı:

Mustafa Akgedik adana Haberi

Mustafa Akgedik adana

Mustafa Akgedik kimdir?

Mustafa Akgedik, 1973 yılında Aladağ Büyüksofulu Köyünde doğdu.İlk ve Ortaokulu Büyüksofulu Köyünde, Liseyi Aladağ Pınar Madencilik Lisesinde okudu.


Gaziantep Üniversitesi Kilis Meslek Yüksekokulu ve Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümlerinde Yüksek tahsilini yaptı.


Tarihi Kent Dokusu ve Şehir Planlama Üzerine Yüksek Lisans Tezi Hazırlamaktadır.2001 yılında Ak Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanı olarak siyasete başladı.


2006-2012 yılları arası Adana İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Seçim İşleri Başkanlığı yaptı.


2011 Seçimlerinde İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığını yürüttü. 2012-2013 yılları Çukurova İlçesi Teşkilat Başkanlığı görevini yürüttü.


Aladağlılar Derneği (AL-DER) ve Pos Köyleri Yardımlaşma Derneği (POS-DER) Yönetim Kurulu Üyesidir.


Yurtiçi ve Yurtdışında birçok başarılı projeye imza attı, Serbest Mühendislik Hizmetleri Yapmaktadır.


Adana Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik'in mesajı;


"Hedefimiz,

Mesleki birikimimizi ve dinamizmimizi memleketimize aktararak daha yaşanabilir,...