02 / 05 / 2024

Mustafa Aşur

Mustafa Aşur

Likya GYM İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Aşur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da 4. Levent, Büyükdere Caddesi, Çınar Plaza'da kuruldu.

Mug Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mug Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Mustafa Uğur Gültepe tarafından kuruldu.

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Meshaal A F A A ve Mustafa Açar ortaklığında kuruldu.

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Türker, Mehmet Ağaoğlu ve Mustafa Ağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şaşmaz tarafından kuruldu.

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar, Hüsnü Akhan, Mustafa Çağlar ve Ş. Ahmet Sedid Kurutluoğlu ortaklığında kuruldu.

Tokat Mustafa Ağa Hamamı restorasyon işi ihalesi 10 Aralık'ta!

Tokat İl Özel İdaresi tarafından Tokat Merkez Mustafa Ağa Hamamı restorasyon edilecek. Restorasyon işi ihalesi 10 Aralık 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek.

Tva Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Tva Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşur Kaya tarafından kuruldu.

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Yücetürk ve Mustafa Çağlar Aras tarafından kuruldu.

Atabey Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabey Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çağdaş tarafından kuruldu.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm krizi!

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm krizi sürüyor. Mağdur olduklarını söyleyen Aşur Bal, Alanya Belediyesi’nin siyasi çıkarlar kapsamında davrandığını ortaya çıkardı.

Denge Yatırım Holding'e idari para cezası!

Denge Yatırım Holding'de senarist ve yapımcı Tayyar Raci Şaşmaz'ın hisse satışının ardından yükümlülüklerin yerine getirilmemesi sebebi ile payları satın alan Mustafa Uğur Bayraktar'a idari para cezası verildi.

Fom Metal İnşaat Mekanik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fom Metal İnşaat Mekanik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşur Yeşil tarafından kuruldu.

Fikretoğlu İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Fikretoğlu İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa A.M. Mohammed tarafından kuruldu.

Mustafa Aşur Haberi

Mustafa Aşur

Likya GYM İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Aşur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Likya GYM İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirket,gayrimenkullere, gayri­menkul projelerine, gayrimenkule dayalı haklara yatırım yapmak, be­lirli projeleri gerçekleştirmek ve her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak, amacıyla kurulmuştur. Şirket yukarıda belirtilen maksat ve mevzuunu gerçekleştirebilmek için; 1- Şirket arsa, arazi, ofis, konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, has­tane, otel ticari depolar, ticari parklar ve buna benzer gayrimenkul mallar ile yurt dışındaki gayri­menkulleri satın alabilir ve sata­bilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, rehin alabilir, tesis edilmiş olan re­hinleri kaldırabilir, ipotek alabilir, tesis edilmiş ipotekleri kaldırabilir, irtifak, intifa, kât ittifakı, kat mülkiyeti, üst hakkı,...