28 / 04 / 2024

Mustafa Ateş toki tunceli

Mustafa Ateş toki tunceli

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ateş, Çemişgezek Belediyesi eski Başkanı Metin Levent Yıldız ile bazı işadamları, bu konutları iade etmek için TOKİ’ye yazılı başvuruda bulundu.

Bolu'daki TOKİ mağduriyeti Meclis gündeminde! Türker Ateş'ten son dakika açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kıbrısçık ilçesindeki TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili yapılan o açıklama ve detaylar...

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

Ateş Yapı Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Yapı Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

TOKİ Başkanı Mustafa Tuna mı olacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın TOKİ Başkanı olacağını iddia etti...

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

Zonguldak Üzülmez emeklilerinden Mustafa Sarıoğlu'na TOKİ talebi!

İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, "31 Ağustosta Çınartepe ve Baştarla mahallesinde Üzlümez TOKİ konutlarıyla ilgili ihale süreci ve tarihi verildi. Bu birinci etabı kapsıyor" dedi.

Tavşanlı Belediyesi'nden TOKİ'ye bin konutluk arazi!

Son günlerin en çok merak edilen konusu olan Toki konutları hakkında açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ''Ömerbey Mahallesinde 250 Dönümlük Araziyi 1000 konut yapılması için TOKİ'ye vereceğiz'' dedi.

Mustafa Sarıoğlu'ndan TOKİ emekli konutları projesi!

Tüm İşçi Emeklileri ve Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ hakkında açıklama yaparak "Kamuoyunda huzursuzluk çıkartmak isteyenler konuyu yanlış lanse ederek başka mecralara çekmek istemektedirler" dedi.

Mustafa Sarıoğlu TOKİ emekli projesini anlattı!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ’nin sağlamış olduğu kira öder gibi ev sahibi yapacak olan projeye taleplerini ilettiklerini söyledi.

Mustafa Elitaş: TOKİ 1 milyon konuta ulaşacak!

TOKİ tarafından Kayseri'de inşa edilen konutların kura töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "TOKİ, 1 milyon konuta ulaşacak" dedi..

TOKİ'den konut alan vekil ve eski başkan konutları iade etti!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ateş, Çemişgezek Belediyesi eski Başkanı Metin Levent Yıldız ile bazı işadamları, bu konutları iade etmek için TOKİ’ye yazılı başvuruda bulundu.

Ak Partili vekil ve başkan Tunceli TOKİ konutlarını iade ediyor!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ateş, Çemişgezek Belediyesi eski Başkanı Metin Levent Yıldız ile bazı işadamları, bu konutları iade etmek için TOKİ'ye yazılı başvuruda bulundu.

Mustafa Ateş toki tunceli Haberi

Mustafa Ateş toki tunceli

Çemişgezek Belediyesi eski Başkanı Metin Levent Yıldız, dün düzenlediği basın toplantısında, kendisi ve Milletvekili Mustafa Ataş’ın 14 Kasım tarihinde TOKİ’ye başvurarak konutları iade ettiklerini belirttiği belirtildi. Yıldız, Çemişgezek Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı açıklamada, şöyle dedi: "Eğer bir vekil, bir işadamı ta İstanbul’un bağrından gelip de Anadolu’da; doğup büyüdüğü yere, eğer aidiyet duyuyor, sizinle oturuyor, çay içiyor, yemek yiyor, dizinizin dibinde dertlerinizi dinliyorsa bu, Ak Parti hükümetinin sayesinde olmuştur. Anadolu’nun her ücra köşesine AK Parti, onun vekilleri inmiştir.


Sayın Mustafa Ataş da parlamentodaki 15 yıllık çalışma, gayretinin, emeğinin bir parçası olarak Türkiye iktidarını 3 dönemdir sürdürmektedir. Sayın Mustafa Ataş da, bu ücra yere, bu sürgün yerine, bu topraklara, bu duygularla gelmiştir. Ben de sayın Milletvekilimiz Mustafa Ataş da aldığımız konutların TOKİ’ye geri...