29 / 04 / 2024

Mustafa Bayrak miras kavgası

Mustafa Bayrak miras kavgası

Sancak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayrak, geçtiğimiz günlerde basında çıkan 'kardeşler arasında miras kavgası' haberleriyle ilgili açıklama yaptı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

İbrahim Benter: Kapalı Maraş Lala Mustafa Paşa'nın mirası!

Yeniden açılması gündeme gelen Kapalı Maraş hakkında konuşan KKTC Vakıflar İdaresi Genel Müdürü İbrahim Benter, ''Kapalı Maraş, Lala Mustafa Paşa'nın mirası'' dedi.

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad O.S.S Alenezi ve Mustafa Bayrak ortaklığıyla kuruldu.

Çeşme Mustafa Çelebi Adası sahibinden satılıyor!

Çeşme’de, 160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan Mustafa Çelebi Adası 40 milyon Euro’ya satılıyor. Adaya, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir işadamını talip olduğu iddia edildi.

Mustafa Bayrak'tan 'miras kavgası' açıklaması!

Sancak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayrak, geçtiğimiz günlerde basında çıkan 'kardeşler arasında miras kavgası' haberleriyle ilgili açıklama yaptı. 

Filinta Mustafa'nın torunu Zeki Paşa Yalısı'nın peşinde!

Osmanlı Sultanı II. Abdülhamit’in komutanlarından olan Filinta Mustafa’nın mirasını alabilmek için dördüncü kuşaktan torunu 3 senedir hukuk mücadelesi veriyor.

Miras Mebran Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miras Mebran Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Özoluk tarafından kuruldu. 

Adana Yumurtalık Sahili Mavi Bayrak ödülü aldı!

Adana Valisi Mustafa Büyük, gerekli standartları taşıyan nitelikli plaj ve marinalara verilen uluslararası "Mavi Bayrak" çevre ödülüne, kentte ilk olarak Yumurtalık ilçesindeki sahilin layık görüldüğünü bildirdi.

Rawan Group Turizm Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rawan Group Turizm Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Bayrakçı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu.

Kayseri'de miras kalan evden yeraltı şehri çıktı!

Kayseri’deki Merkez Melikgazi İlçesi’ndeki Ağırnas Mahallesi’nde ailesinden miras kalan evi temizleyen 50 yaşındaki Mustafa Bozdemir, evin 4 kat altına kadar uzanan bir yeraltı şehri buldu.

TİKA, Üsküp'teki Mustafa Paşa Camii'ni restore etti!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan ve TİKA tarafından orijinaline uygun tamir edilen Mustafa Paşa Camii, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in katılımıyla ibadete açıldı

çeksan ve Bayrak tersanelerinin acı günü!

çeksan ve Bayrak tersanelerinin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bayrak, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bayrak, çeksan ile birlikte GİSBİR, GİSAşž ve TEGAşž'ın da yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütüyordu

Mustafa Güçlü TÇMB'nin yeni başkanı oldu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliğinin (TÇMB) direksiyonunda görev değişikliği yaşandı. 2001 yılından beri TÇMB Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Adnan İğnebekçili, görevini Mustafa Güçlüye devretti

Mustafa Bayrak miras kavgası Haberi

Mustafa Bayrak miras kavgası

Sancak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayrak, geçtiğimiz günlerde basında yer alan kardeşler arasındaki miras haberleriyle ilgili açıklama yaptı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mustafa Bayrak'ın avukatı Avukat Hande Yemişçi Rangavis, 4 yıl önce ölen Dr. Murat Bayrak’ın 6 mirasçısından ikisinin tereke tespit davası açtığını belirtti. mahkemenin yaptığı araştırma sonrası Bayrak’ın 3.37 TL’lik mirasının tespit edildiğini ifade eden Rangavis, “Başka hiçbir mal varlığına rastlanılmadığından, terekeden el çekilmiştir” diye konuştu. Dr. Bayrak’ın mirasının 15 milyar lira olmadığını kaydeden Rangavis, mal varlığının diğer mirasçılardan kaçırılmadığını kaydetti.

MAHKEME GERİ ÇEVİRDİ

Rangavis, baba Bayrak’ın, şirket hisselerini emaneten oğlu Mustafa Bayrak’a bıraktığı iddiasının gerçek olmadığını iddia etti. Davacı kardeşler Fahriye Gocay ve Lale Kalem’in bu konuya ilişkin iddialarının 8 ayrı mahkeme tarafından incelendiğini ifade eden...