08 / 07 / 2024

Mustafa Bolat asfalt çalışmasını inceledi

Mustafa Bolat asfalt çalışmasını inceledi

Özel İdaresi ekipleri Kamu Hastaneleri Birliğ hizmete açılacak olan prefabrik hastane çevresinin asfalt yapılması için çalışma başlattı. Çalışmalarını denetleyen Genel Sekreter Bolat, yapılan arıtma tesisi yolundaki asfaltı da inceledi.

Erkam Erkam Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkam Erkam Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mustafa Ertop tarafından kuruldu.

Adayol Asfalt İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adayol Asfalt İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli ile Akhmed Khamurzayev ve Mustafa Kalaycı tarafından kuruldu.

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dolu tarafından kuruldu. 

Isparta'da köylere sıcak asfalt yatırımları başlıyor!

Isparta İl Özel İdaresi, 2017'de köylere sıcak asfalt yatırımına başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 2017 ve 2018'de toplam 500 km köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Çankaya'da asfalt sezonu bitmiyor!

Asfalt sezonunun sonu yaklaşırken Çankaya Belediyesi ekipleri kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bu hafta İncesu, Ayrancı, Huzur ve Mustafa Kemal Mahallelerinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ürgüp'te asfalt çalışmaları başladı!

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Mehmet Dinler bulvarından Başlayarak Evka kavşağına kadar devam eden, sıcak asfalt, bordür ve kaldırım yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Ereğli'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde takip ediyor.

Kilis'teki köylerin yol yapım çalışmaları sürüyor!

Kilis ve ilçelerine bağlı köylerin yollarının yapımı hızlı bir şekilde sürüyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, yaptığı açıklamada, vatandaşların en yoğun kullandığı bu yolun asfalt olması için iki yıldır programa aldıklarını belirtti.

Mustafa Bolat asfalt çalışmalarını inceledi!

Özel İdaresi ekipleri Kamu Hastaneleri Birliğ hizmete açılacak olan prefabrik hastane çevresinin asfalt yapılması için çalışma başlattı. Çalışmalarını denetleyen Genel Sekreter Bolat, yapılan arıtma tesisi yolundaki asfaltı da inceledi.

Elbeyli'de asfalt çalışması başladı!

Kilis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, KÖYDES kapsamında Elbeyli İlçesine bağlı köylerde asfalt çalışmasına başladıklarını söyledi. Dozer, stabilize, greyderli reglaj çalışmaları ile kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları da sürüyor...

Anel Group'un acı günü: Mustafa Yazlıkiçi'nin annesi vefat etti!

Anel Elektrik Proje Taahhüt A.Ş. Yurtiçi Taahhüt İş Birim Yöneticisi Mustafa Yazlıkiçi'nin annesi Naciye Yazlıkiçi hayatını kaybetti

Beykoz Konakları'nın acı günü: Mustafa Küçük vefat etti!

Beykoz Konakları Yöneticiliği, vefat eden Yeminli Mali Müşavirleri Mustafa Küçük için başsağlığı ilanı yayınladı

Mustafa Bolat asfalt çalışmasını inceledi Haberi

Mustafa Bolat asfalt çalışmasını inceledi

Kilis il Özel idaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, asfalt çalışmalarını inceledi. 


Özel İdaresi ekipleri Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ile yapılan protokol doğrultusunda hizmete açılacak olan prefabrik hastane çevresinin asfalt yapılması için çalışma başlattı. Bu kapsamda ekiplerin çalışmalarını denetleyen Genel Sekreter Bolat, yine İl Özel İdaresince yapılan arıtma tesisi yolundaki asfaltı da inceledi. 


Aynı gün mevsimlik tarım işçilerinin Acar Köyü barınma merkezindeki alanda sorunlarını dinleyen Genel Sekreter, merkezdeki vatandaşların özellikle ilave konteyner, yol ve tozla ilgili sıkıntılarının giderilmesi için Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü H. Veli Önal'a çalışma başlatması için talimat verdi. Aynı gün bir adet konteyner sahaya taşındı ve yolun, meydanın mıcırla kaplanması sağlandı. Çadırların kalkmasından sonrada bölgede geniş kapsamlı çalışma yürütülecek. 


Kent...