07 / 05 / 2024

Mustafa Büyükyapıcı

Mustafa Büyükyapıcı

Karacasu Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı başkanlığında yapıldı. Katı atık bedelinde artış yapılmaması kararı alınırken belediyenin alacaklarında devletin uyguladığı yapılandırma sisteminin uygulanmasına karar verildi.

Aydın Karacasu'na film platosu kurulacak!

Yönetmen Cemal Camako Esebalı ve oyuncu Göksel Kaya, hayata geçirmeyi düşündükleri projeler için Karacasu'nun son derece uygun olduğunu, yakın zamanda çalışmalara başlayacaklarını müjdeledi.

Jeoloji Mühendisi ezber bozdu: İstanbul'da 7'den büyük yıkıcı deprem olmayacak! İşte nedenleri...

Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, "İstanbul'da 7'den büyük yıkıcı deprem olmayacak" dedi ve nedenlerini açıkladı. İşte ezber bozan o açıklama...

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Benzine büyük zam geliyor! Rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı!

Benzine büyük zam geliyor! Resmen tek tek açıklandı, rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı.

Mustafa Büyükabacı kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükabacı kimdir? Mustafa Büyükabacı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Büyükabacı biyografisi...

Deprem, sanayi binalarını değil, vasıflı iş gücünü vurdu! İşte büyük kaybın miktarı!

Kahramanmaraş’n Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen ve 11 ilde çok büyük can ve mal kayıplarına yol açan depremlerin vasıflı iş gücüne de büyük darbe vurduğu ortaya çıktı.

Kandilli tek tek açıkladı: Büyük Marmara depremi 200 kilometrelik alanda yıkıcı olacak! 7 şiddetinden büyük...

Beklenen büyük Marmara depremi, tedirginlik oluşturmaya devam ederken; uzman isimlerden de konu ile ilgili sık sık açıklamalar geliyor. Kandilli tek tek açıkladı: Büyük Marmara depremi 200 kilometrelik alanda yıkıcı olacak! 7 şiddetinden büyük...

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından 10 ilde büyük yıkımlar yaşandı. Deprem uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Benzine bu gece 67 kuruş zam geliyor! Sürücülere büyük şok! Opet, BP, PO, Total, Shell 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Son dakika akaryakıt fiyatları sık sık gündem oluyor. Benzine bu gece 67 kuruş zam geliyor! Sürücülere büyük şok! Opet, BP, PO, Total, Shell 16 Ocak 2023 fiyat listesi

THY’den bir başarı daha! Ağustos ayında dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu

THY ağustos ayında gösterdiği performans ile havayolu şirketlerinin üretim miktarı olarak konuşulan toplam Arz Edilen Koltuk Kilometre (AKK) açısından rakiplerini geride bırakarak dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu. İşte detaylar…

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Mustafa Büyükyapıcı Haberi

Mustafa Büyükyapıcı

Karacasu Belediyesi başkanlık makamında yapılan toplantı öncesi Şirin Pide Salonu sahibi Halil İbrahim Köse’nin gönderdiği tahinli pideler meclis üyelerine ikram edildi. Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı pideler için Halil İbrahim Köse’ye teşekkür ederken Belediye Meclis üyeleri Kenan Tabak ve Yılmaz Gümüş TRT 1 Ana Haberde Karacasu pidesi anlatarak ilçe tanıtımına katkıda bulunan Halil İbrahim Köse’ye bir plaket verilmesi teklifinde bulundu. 

‘ZATEN VATANDAŞA YÜKSEK GELİYOR’

İlk olarak 2017 yılı katı atık tarifelerinin belirlenmesi hususu görüşüldü. Muhalefet partilerinden gelen düşürelim önerisi “Meclis üyeleri belediye gelirlerini azaltıcı gider arttırıcı teklif veremezler” maddesinden dolayı yasal olmadığı ifade edilerek kabul edilmedi. Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “Zaten yüksek geliyor vatandaşa. Düşürme şansımız da yok. Kimse artmasını istemediğine göre aynı kalması yönünde oylarınıza sunuyorum” dedi. Öneri oy birliği ile...