29 / 04 / 2024

mustafa çelik

mustafa çelik

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesindeki konularla ilgili Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Toplantıda Kayseri’yi ilgilendiren tüm konularla ilgili bir sunum yapıldı.

Talas Belediyesi'nin ek hizmet binası ne zaman bitecek?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, cuma namazını kıldığı Talas'ta yapımı tamamlanma aşamasına gelen Talas Belediyesinin ek hizmet binasındaki çalışmaları inceledi.

Erciyes Üniversitesi’ne kız öğrenci yurdu yapılacak!

Yaptığı hizmet ve yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle de dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yeni bir yatırıma daha imza atacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi’ne 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Kayseri Çarşısı AVM mi olacak?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri ticaretinin kalbi olarak bilinen Çarşı içinin adına yakışır bir görünüme kavuşturulacağını söyledi. Başkan Çelik, çarşının adeta büyük bir AVM'ye dönüştürüleceğini ifade etti.

Mustafa Çelik Kayseri projelerini masaya yatırdı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin projeleriyle ilgili Ankara'da Maliye ve Ulaştırma Bakanlarıyla bir görüşme yaptı. Görüşmede Kayseri projeleri masaya yatırıldı.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hızla devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projelerinden birisi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi adım adım ilerliyor. İki firma tarafından hazırlanan mimari projeler ve tasarımlar masaya yatırıldı.

Mustafa Çelik: Sahabiye projesi bu yıl içinde başlayacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yapılan çalışmalar ve gelinen nokta değerlendirme toplantısıyla masaya yatırıldı.

Mustafa Çelik: Kocasinan'da çevreyi temizlerken enerji üreteceğiz!

Mustafa Çelik, Kayçev Genel Kurulu'na katıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri için büyük bir ekonomik değer gördükleri hayvancılık sektörünün atıklarını toplayıp enerji üreteceklerini söyledi.

Kocasinan Ahi Evran'da kentsel dönüşüm süreci başlıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyerek kentsel dönüşüm projesini Ahi Evran mahallesinden başlatacaklarını açıklamasının ardından, mahalle sakinlerini kentsel dönüşümü heyecanla bekliyor.

Merkez Çamlıca İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Merkez Çamlıca İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muhsin Okkalı, Mustafa Çelik, Recep Aşoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da kuruldu.

Kayseri Mobilyakent'te sona gelindi!

Mustafa Çelik, Mobilyakent Projesi'ndeki 700 mobilya fabrikasının yüzde 95 oranında tamamlandığını, 200 mağazadan oluşacak Mobilya Alış Veriş Merkezi'nin (AVM) de ihale aşamasında olduğunu söyledi.

Mustafa Çelik: Mobilyakent'te sona geldik!

Mustafa Çelik, Mobilyakent Projesi'ndeki 700 mobilya fabrikasının yüzde 95 oranında tamamlandığını, 200 mağazadan oluşacak Mobilya Alış Veriş Merkezi'nin ( AVM ) de ihale aşamasında olduğunu söyledi.

Kocasinan inşaat, eğitim, tarım ve turizmde büyüyecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, turizmde çok iyi değerlere sahip olan Kocasinan'ın yeni projelerle Kayseri turizmine katkı sağlayacağını, eğitimde, inşaatta, sanayide, tarımda ve turizmde Kocasinan'ı büyüteceklerini söyledi.

Hisarüstü İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisarüstü İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hilmi Süleyman Yılmaz, Mustafa Çelik tarafından 571 bin 613 TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos'ta Sancaktepe, Yenidoğan'da kuruldu.

Beyaz Holding yöneticileri inşaat firması kuruyor!

Deniz Feneri soruşturmasında isimleri geçen Beyaz Holding yöneticileri Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik ve İsmail Karahan ‘İskele Yapı’ adlı bir şirket kurarak inşaat sektörüne girdi

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Mustafa Çelik'ten raylı sistem açıklaması!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye yeni raylı sistem hatları yapımıyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Mustafa Çelik: Sahabiye kolay bir proje değil!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

Mustafa Çelik: İlçelere yatırımda parmakla gösteriliyoruz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm ilçe belediye başkanları ile ayrı ayrı yatırım toplantıları gerçekleştirdi.

Mustafa Çelik: Kayseri Kapuzbaşı için master plan yapılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin değerlerine sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi.

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Talas Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas'ta inşa edilen yeni sosyal tesisi inceledi. Başkan Çelik tesisin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Talas öğretmenevinde restorasyon devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas öğretmenevinde devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Akkışla'ya 23 milyonluk yatırım!

İlçelere yaptıkları yatırımları anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Akkışla’ya yaptıkları yatırımın 23 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

mustafa çelik Haberi

mustafa çelik

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uhdesindeki konularla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’yi ilgilendiren tüm konularla ilgili bir sunum yaptı ve bu sunumla birlikte tüm projeler tek tek ele alındı. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan verimli ve başarılı bir toplantı yapıldığını açıkladı.


Bir dizi programa katılmak üzere Kayseri'ye gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarete Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı. Ziyarette Vali Süleyman Kamçı, Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı H. Cahit Özden, ilçe belediye başkanları ve oda başkanları ile bürokratlar da iştirak etti.

Ziyarette Kayseri ile ilgili bilgi veren Başkan Mustafa Çelik, Kayseri'nin ticaretin doğduğu topraklarda kurulu 6 bin yıllık bir...