03 / 05 / 2024

Mustafa Demir yatırım çağrısı

Mustafa Demir yatırım çağrısı

Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne, Google Ideas Şirketi'nin CEO'su Jared Cohen'e ev sahipliği yaparak katkıda bulunan Fatih Belediyesi, iş dünyasını bölgenin yatırım fırsatlarıyla ilgili bilgilendirdi.

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Fatih Demir tarafından kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Özerçen Mustafa Mert Demir  tarafından kuruldu.

Ekizoğlu Yapı Yatırım Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekizoğlu Yapı Yatırım Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ekiz tarafından kuruldu.

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Atrium Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Atrium Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gürsoy ve Mustafa Arslan ortaklığında kuruldu.

Bu yıl 42,5 milyar TL'lik ulaştırma yatırımı yapılacak!

2021 Yatırım Programı'na göre ulaştırma sektöründe demir yolları için, 17 milyar 812 milyon lira, kara yolları için 12 milyar 237 milyon lira, hava yolu için ise 2 milyar 149 milyon lira tahsis edildi.

Adil Karaismailoğlu: Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, "Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık" dedi.

Adil Karaismailoğlu: 2023'te demir yolu yatırım payı yüzde 60 olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, 2020'de yüzde 47 olan demir yolu yatırım payının, 2023 yılında yüzde 60'a ulaşacağını söyledi.

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 20 milyon 581 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Denizlili tarafından kuruldu.

Yatırım teşvik belgelerinde rekor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Yatırım iştahı temmuzda artmaya devam etti. Düzenlediğimiz 1200 teşvik belgesiyle yeni bir zirveye ulaştık." dedi.

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Yücetürk ve Mustafa Çağlar Aras tarafından kuruldu.

Ekas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ekas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ekrem Yıldırım ve Asiye Büşra Yıldırım tarafından kuruldu.

Mustafa Demir yatırım çağrısı Haberi

Mustafa Demir yatırım çağrısı

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından dördüncü kez düzenlenen "Uludağ Ekonomi Zirvesi" başladı. Zirveye, Google Ideas Şirketi'nin CEO'su Jared Cohen'e ev sahipliği yaparak katkıda bulunan Fatih Belediyesi, iş dünyasını bölgenin yatırım fırsatlarıyla ilgili bilgilendirdi. 


Her yıl 10 milyon kişinin ziyaret ettiği İstanbul'da turistlerin ilk adresi. On binlerce tarihi esere ev sahipliği yapan Yarımada'yı yılda 8 milyonu aşkın yabancı turist geziyor. Gece nüfusu 430 bin olan Yarımada'nın ticari hacminden dolayı gündüz nüfusu da 2 milyona kadar yükseliyor.En kıymetli hazinelerinden biri olan Kapalıçarşı ise, adeta dünyanın da göz bebeği... Tüm bu değerleriyle Tarihi Yarımada, genel olarak İstanbul turizminin gelişmesi anlamında da, önemli bir rol üstleniyor" diye konuştu. 


"Bu tarihi emaneti değerini koruyan bir sistemle geleceğe taşıyacağız" 11 yıldır dünyanın çok sayıda Kenti'ni inceleyerek, şehir...