05 / 05 / 2024

Mustafa Emre Çelik

Mustafa Emre Çelik

DEC Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Emre Çelik Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Hukukçular Towers Kartal'da kuruldu.

SDC İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SDC İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Emre Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Ffc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Emre Ayaz tarafından kuruldu.

Mustafa Hilmi Çelik nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Hilmi Çelik kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da hangi alanda görev alıyor? İşte Mustafa Hilmi Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emre Delican tarafından kuruldu.

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Karadağ tarafından kuruldu.

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Fatih Alkan ve Mustafa Emre Bayram ortaklığında kuruldu.

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Re Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Re Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de Emre Çelik ve Özgür Çelik ortaklığında kuruldu.

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökdemir ve Yalçın Tan ortaklığında kuruldu.

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özçelik tarafından kuruldu.

Mustafa Emre Çelik Haberi

Mustafa Emre Çelik
DEC Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Emre Çelik Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


DEC Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; a.Her türlü yol inşaatı ve çevre düzenleme, işlerindeki asfalt üretimini yapmak, asfalt temini etmek, nakliyesini yapmak, asfalt serimi, asfalt yama işlerini yapmak, yaptırmak bu konudaki ihalelelere katılmak. b.Şirket asfalt üretimi ile ilgili her türlü araç ve gerecin ve komple tesisin alım satım üretim işletmesi ithal ve ihracını yapmak. Şirket yurt içinde ve yurt dışında asfalt fabrikaları kurmak, işletmek kiralamak, kiraya vermek.Şirket her türlü asfalt katkı maddelerini üretmek ithal araç alım satımı işlerini yapmak. c.Yol, hava meydanı ve her çeşit asfalt...