16 / 05 / 2024

Mustafa Ergün

Mustafa Ergün

BMG Yapı Malzemeleri İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ergün Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu!

Mehmet Ergün Turan, Çankırı'daki kentsel dönüşümü inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve kurum yetkilileri, Çankırı Belediyesi tarafından planlanan Kentsel Dönüşüm Projelerini incelemek üzere Çankırı'ya geldi.

Mehmet Ergün Turan: 281 bin konut planlamamız var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi 'nin 5. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Turan Yunuseli'nde yapılacak konutların gurur kaynağı olacağını belirtti.

Cengiz Ergün Manisa imar planı çalışmalarını inceledi!

Öğrencilerle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa’da yaptıkları imar planı çalışmalarını inceledi.

Mehmet Ergün Turan: En yüksek bina TOKİ olmayacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin 2023 hedefinin 1 milyon konut olduğunu ve artık şehirlerde dikey mimariden yatay mimariye geçeceklerini açıkladı.

Mustafa Aydın Dodurga'daki projeler için bakanlıklardan destek istedi!

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dr. Cahit Bağcı'yı TBMM'deki makamında ziyaret ederek 2015 yılında planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aydın, bazı Bakanlıklara sunulan projeler konusunda de destek istedi.

Cengiz Ergün, Hafsa Sultan Mahallesi imarı için nabız yokladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesindeki Hafsa Sultan Mahallesinde vatandaşlan dinleyerek gelen taleplere göre program yapılacağı müjdesini verdi.

Ergün Turan TOKİ indirim kampanyasına başvuranların sayısını açıkladı!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için başlatılan indirim kampanyasına 33 bin 234 kişinin başvurduğunu açıkladı.

Mehmet Ergün Turan: Bizde balon değil talep patlaması var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, konut sektörünün darboğaz yaşadığı ve balon oluştuğu yorumlarına “Bizde ciddi talep patlaması var” sözleriyle yanıt verdi. Turan, orta ve alt gelir grubu için inşa ettikleri konutlara yoğun talep olduğunu söyledi

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa ediyoruz!

Cengiz Ergün "Şehrimiz üzülerek beyan etmeliyim ki iyi planlanmadı. Dar sokaklar, hava ve güneş almayan mahalleler, depreme dayanıksız konutlar inşa edildi. Yaşam alanları düşünülmedi, insanın sosyal bir varlık olduğu göz ardı edildi" dedi

Ergün Turan: Şehir merkezleri sanayi sitelerinden arındırılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleriyle şehirlerin, dokusunu tehdit eden ve imajını bozan sanayi sitelerinden de arındırıldığını söyledi.

Cengiz Ergün: Manisa'da imara sil baştan başladık!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde partililerin İmar ile ilgili sorularını da yanıtladı.

Cengiz Ergün: Manisa imar konusunda zaman kaybetti!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçen dönem hazırladıkları imar planının meclis toplantısında reddedilmesinden dolayı bu konuda zaman kaybettiğini söyledi.

Ergün Turan Balıkesir'deki devlet hastanesi inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte, Türkiye’nin en büyük hastanelerinden biri olacak Balıkesir 850 yatak kapasiteli yeni Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

Mustafa Ergün Haberi

Mustafa Ergün


BMG Yapı Malzemeleri İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ergün Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu!


BMG Yapı Malzemeleri İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...