28 / 07 / 2024

Mustafa Göktaş uyarı

Mustafa Göktaş uyarı

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Tüketicilerin maket üzerinden ve proje üzerinden emlak (konut- işyeri) almamaları, alırken çok dikkatli olmaları uyarısını yaptı..

TİM Başkanı Gültepe'den son dakika dolar yorumu: Dolar şu anda en az 37 TL...

TİM Başkanı Mustafa Gültepe'den son dakika dolar yorumu geldi. Gültepe, dolar/TL kurunun şu anda en az 37 TL olması gerektiğine dikkat çekti. 

Hisseli tapusu olanlara 90 gün uyarısı! Aman dikkat eviniz ve arsanızdan olmayın!

Hisseli tapu sahiplerine çok kritik uyarılar yapılmaktadır. Yapılan bu uyarıları dikkate almayan vatandaşlar ise zor durumda kalıyorlar. Hisseli tapular oldukça yaygın olarak karşımıza çıksa da bu gayrimenkullerde yaşanan anlaşmazlıklar da son zamanlarda sorun oluyor. 

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engelli aylıkları hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, temmuz ayına ilişkin 2,7 milyar lira yaşlı ve 2,1 milyar lira engelli aylıkları olmak üzere toplam 4,8 milyar lira tutarındaki aylıkların hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı.

İş Bankası'ndan son 5 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesaplarına 7 bin 500 TL yatıracak!

Emekli promosyonu ödemeleriyle adından söz ettiren İş Bankası'nın Haziran 2024 ETS kampanyası için son 5 güne girildi. İş Bankası'nın ETS kampanyası kapsamında gerekli şartları yerine getirenlerin hesaplarına 7 bin 500 TL yatırılıyor. 

Emekli promosyonu için son 7 gün uyarısı! Akbank hesaplara maaşa ek tam 17 bin 500 TL yatırıyor!

Emekliler tarafından merak edilen ve araştırılan emekli promosyonu için bankalardan 30 Haziran 2024 uyarısı yaptı. En çok merak edilen bankalar arasında yer alan Akbank da söz konusu promosyon kapsamında hesaplara 17 bin 500 TL yatırıyor. 

Ziraat Bankası'ndan son 9 gün uyarısı geldi! Hem müşteri olan hem de bunun yapanların hesaplarına 8 bin 500 TL yatıracak

Ziraat Bankası yüzleri güldüren Haziran ayı kampanyaları kapsamında müşterisi olan ve açıklanan şartları yerine getirenlerin hesaplarına 8 bin 500 TL yatıracak. 

Bakan Göktaş açıkladı! Ödemeler bayram sebebi ile erkene çekildi...

Türkiye Kurban Bayramı’nı dolu dolu geçirirken ödemelere ilişkin önemli bir açıklama yapıldı. Buna göre, yapılan açıklama kapsamında o ödemeler bayram sebebi ile erkene çekildiği kaydedildi. 

Bakan Göktaş'tan evde bakım parası müjdesi: Bayram öncesi hesaplara 7 bin 608 TL yatacak! Yarın hesabınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evde bakım parası ödemelerinin yapılacağı tarihin öne çekildiğini duyurdu. İşte merakla beklenen o ödeme tarihi...

Prof. Dr. Naci Görür fay hattını işaret etti ve uyardı! Stres transferi yükseldi...

Türkiye'nin deprem riskli ile ilgili deprem bilimciler neredeyse her gün uyarılar yapıyor. Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, bugün saat 06.31'de Kahramanmaraş Göksun ilçesinde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki deprem ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı.

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engellilerin haziran aylıkları hesaplara yatırıldı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, haziran ayına ilişkin toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını kaydetti.

Ziraat Bankası'ndan son 15 gün uyarısı! Bunu yapan müşterilerin hesaplarına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Mayıs 2024 kampanyalarını resmi internet sitesi üzerinden açıklayan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 15 gün uyarısı geldi. İşte Ziraat Bankası Mayıs 2024 kampanyası ile ilgili detaylar...

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı Destek Programına başvurular başladı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak olan projelerin değerlendirileceği  (YADES 2024) başvuruların başladığını ifade etti.

Akbank’tan son 4 gün uyarısı! Başvuranların hesaplarına 3 bin lira yatırılacak! 

Başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren Akbank'ın yeni kampanyası için de son 4 güne girildi. Ay sonunda son bulacak kampanya kapsamında gerekli şartları sağlayanlara 3 bin TL hediye edilecek. 

Mustafa Göktaş uyarı Haberi

Mustafa Göktaş uyarı

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Başkanı Mustafa Göktaş, "Son zamanlarda artan emlak satış ilanları, tanıtımları. bu husustaki kampanyalar dikkat çekici olduğu kadar ürkütücü boyut aldı. 


Tüketicilerimiz çok dikkatli olsunlar. Ev yâda iş yeri alırken (Kısacası emlak- gayrimenkul) eğer yatırım amaçlı alıyorlar ise farklı düşünecekler. ihtiyaca binaen oturmak amaçlı alıyorlar ise o zaman farklı düşünecek ve davranacaklar. Her halükarda da çok dikkatli olmak zorundalar. 

Gayrimenkul almak kolay bir olay değildir. Bilinmeyen, tanınmayan, geçmişi ve mazisi karanlık olan kişi ve kuruluşlara yönelmesinler. Zarar eden çile çeken kendileri olurlar" dedi.


SATIŞ SÖZLEŞMESİ ÇOK ÖNEMLİ

 ÇETKODER Genel Başkanı Mustafa Göktaş, "Şimdilerde moda Proje yâda maket üzerinden satışlara yöneldi. Çok cazip fiyat ve kampanyalarla tüketicilerin karşısına çıkıyorlar. Projeyi yapan firma kim olursa olsun iyi araştırılması ve...