02 / 05 / 2024

Mustafa Keleş yeni projeleri 2016

Mustafa Keleş yeni projeleri 2016

Keleşoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş tarafından MF İstanbul Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Anonim Şirketi bugün 5 milyon TL sermaye ile bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Hükümet kentsel dönüşümde öncelikli yerleri açıkladı: Kira desteği de güncellenecek!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, yeni kentsel dönüşüm düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümde pek çok yeniliğin geldiğini belirten Demir, megakent için öncelikli ilçeleri de açıkladı. İşte o ilçeler...

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş nereden mezun oldu?

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş hangi mesleği yapıyor? Mustafa Keleş nereden mezundur? İşte detaylar!

Mahfi Eğilmez, Burak Arzova, Mustafa Sönmez... İşte ekonomistlerin yeni paketle ilgili yorumları

Ekonomistler Mahfi Eğilmez, Mustafa Sönmez ve Burak Arzova, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketini değerlendirdi.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Konya Turgutreis kentsel dönüşümde son durum ne?

Konya'ya bağlı Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar devam ederken Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500  bin TL sermaye bedeli  Ali Mustafa Keleş tarafından kuruldu.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Doğru tasarımı yaratıcı fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmayı sürdürüyor.

Esas Holding'in yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu!

Esas Holdingin yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu. Tercan, Esas Holding'in yurt içi ve uluslararası yatırımlarının finans yönetimine liderlik edecek.

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

23 yeni OSB geliyor! Yatırımların önü açıldı!

İstihdam deposu OSB'lerde elektrik üretiminin önü açıldı. Geri dönüşüm ve bertaraf tesisleri de kurulabilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni düzenlemelerle ilgili açıklamalarda bulundu...

Mustafa Keleş yeni projeleri 2016 Haberi

Mustafa Keleş yeni projeleri 2016

Mustafa Keleş; Keleşoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini babası Nazım Keleş'ten 1983 yılında devraldı. 2003 yılında Keleş İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.


Mustafa Keleş 1986 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nden mezun oldu. Mustafa Keleş kardeşi Metin Keleş ve diğer iki kardeşiyle inşaat sektöründe çalışmalarını sürdürüyor.


Yeni şirket olan; MF İstanbul Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Anonim Şirketi Mustafa Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.


MF İstanbul Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Anonim Şirketi adres: Beylikdüzü, Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi 4/1 


Tülay...