14 / 05 / 2024

Mustafa Kılıç

Mustafa Kılıç

MYS Kılıç Teknik İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Küçükçekmece, Gültepe Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

Megacan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Megacan İnşaat Anonim Şirketi, Gazi Tatayoğlu, Mustafa Kılıç tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Mayıs'ta Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 2. Caddesi, Birlik Apartmanı'nda kuruldu.

Tayfun Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayfun Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kılıç, İsmail Balcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Bahçelievler, Karayel Çıkmazı'nda kuruldu.

Mustafa Destici'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul eleştirisi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal İstanbul ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirdi. 

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekel ve Mustafa Tekel ortaklığında kuruldu.

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kılıç tarafından kuruldu.

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Bahçelievler'deki 24 riskli bina yıkılıyor!

Bahçelievler'de riskli binalar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor. Sabah saatlerinde Bahçelievler Belediyesi ekipleri, Mustafa Kemal Caddesi ve Siyavuşpaşa Caddesi'nde bulunan riskli binaların yıkımına başladı...

Lefkoşa'da yeşil alanı ihlal eden yapılar yıkılıyor!

Kıbrıs'ın başkenti Mustafa Zeki Milali Sokak’ta bulunan yeşil alanın, birkaç hane tarafından işgal edilen yapılar Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından yıkılıyor.

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e 5 yıl hapis cezası!

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’nde 17 Mayıs 2010’da meydana gelen grizu faciasıyla ilgili dava sonucunda 5 yıl hapis cezası verildi.

Mustafa Küçüker'den emlak dolandırıcılığı uyarısı!

Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker, emlak alım satımında dolandırıcılara dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Küçüker, ''Vatandaşımızı uyarmakta fayda var" dedi.

Gül Proje'nin acı günü! Mustafa Gül vefat etti!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül'ün babası Mustafa Gül vefat etti. Mustafa Gül'ün cenazesi bugün ikindi namazına mütakiben Basınköy Camii'de kılınacak cenaze namazından sonra Büyükçekmece mezarlığına defnedilecek.

Mustafa Köse: Kırcami imar planı artık bitmeli!

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, “Seçim döneminde vaatler yarışır hale geldi. Biz imkanlarımız ölçüsünde toplumun her kesimine hitap eden bir seçim beyannamesiyle halkımızın karşısına çıkıyoruz” dedi.

1948 yılında Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü'nün arazisi satılacak!

1948 yılında Üsküdar Altunizade'de eski Millet Bahçesi'nin karşısında bulunan Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü adıyla bilinen yıktırılmış tarihi köşkün 40 dönümlük arazisi toptan satılacakmış.

MYS Kılıç Teknik İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYS Kılıç Teknik İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Küçükçekmece, Gültepe Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

Mustafa Kılıç Haberi

Mustafa Kılıç

MYS Kılıç Teknik İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


MYS Kılıç Teknik İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır.   İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...