15 / 05 / 2024

mustafa kır

mustafa kır

Memur-Sen Ankara İl Başkanı Mustafa Kır, Ayasofya Müzesi'nin yeniden cami olarak açılmasını talep etti...

Çiftçilere kara haber! Açıklanan fiyat hayal kırıklığı yarattı!

Çiftçiler, merakla beklenen pamuk alım fiyatlarının açıklanmasıyla hayal kırıklığına uğradı. Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, “Fiyatlar böyle devam ederse, çiftçi maliyetin altında satacak. Pamuk ekim alanları ciddi manada azalacak” şeklinde konuştu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

2018'de Kırıkkale'de yapılacak yatırımlar TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2018 yılında Kırıkkale iline yapılması planlanan yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Mustafa Küçüker'den emlak dolandırıcılığı uyarısı!

Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker, emlak alım satımında dolandırıcılara dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Küçüker, ''Vatandaşımızı uyarmakta fayda var" dedi.

Kayseri Büyükşehir yatırımda rekor kırıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2017 yılının ilk meclis toplantısına başkanlık etti. Toplantıda 2016 yılını değerlendiren Başkan Çelik, yatırımda rekor kırıldığını, 2017 yılında yeni bir rekorun kırılacağını belirtti.

London Medichem Sağlık Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

London Medichem Sağlık Ürünleri Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Mustafa Kıraç: Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor!

İnşaat sektöründe sosyal alanlara yönelik talebin arttığını belirten Kıraç İnşaat firma sahibi Mustafa Kıraç, "Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor. Firmamız da talep doğrultusunda site çevrelerine yürüyüş yollarının yanı sıra büyük ve modern oyun parkları gibi sosyal alanlar inşa ediyo

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kırıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Kırşehir’e yeni yatırım müjdesi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Milletvekili adayları ve İl Başkanı Mustafa Kendirli ile yapılan görüşmeler sonrasında müsteşar Demir, yeni yatırım müjdeleri verdi.

Mustafa Köse: Kırcami imar planı artık bitmeli!

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, “Seçim döneminde vaatler yarışır hale geldi. Biz imkanlarımız ölçüsünde toplumun her kesimine hitap eden bir seçim beyannamesiyle halkımızın karşısına çıkıyoruz” dedi.

Bursalı iş adamı Mustafa Kırcı'dan Osmangazi'ye okul!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, hayırsever iş adamı Mustafa Kırcı’yı makamında ağırladı. Kırcı tarafından merkez Osmangazi ilçesinin Küçükbalıklı Mahallesi’ne yaptırılacak okulun ilk imzaları atıldı.

ÖİB'nin Kırıkkale Yahşihan arsasına 1.3 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Kırıkkale Yahşihan bölgesinde yer alan 2 bin 904 metrekarelik arsanın 2447/2904 oranındaki hissesinin özelleştirilmesi ihalesinde 1 milyon 331 bin TL ile en yüksek teklif Mustafa Ergeç tarafından verildi...

Mustafa Köse: Antalya büyük kamu yatırımı alıyor!

Antalya'ya son 12 yılda yapılan kamu yatırım tutarının 13,9 milyar lira olduğuna dikkat çeken AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, İstanbul'un vergi gelirini de değerlendirdi.

mustafa kır Haberi

mustafa kır
İstanbul'da yer alan tarihi Ayasofya Müzesi, 482 yıl boyunca cami olarak hizmet verdi. Memur-Sen Ankara İl Başkanı Mustafa Kır, Ayasofya Müzesi'nin yeniden camiye dönüşmesinin tüm müslüman aleminin istediği olduğunu ve yeniden cami olarak açılması talep ettiğini...