02 / 05 / 2024

mustafa kırcal

mustafa kırcal

Emekli Sandığına ait Bursa Çelik Palas Oteli'ni, 38.9 milyon dolara satın alan MSN Yapı Yatırımları A.Ş'nin, otele 20 milyon dolarlık yatırım yapacağı ve çalışan sayısını artıracağı bildirildi.

Mescay İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mescay İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kökçe tarafından kuruldu.

Türkiye’de 1 yıllık tüketimden daha fazla zeytinyağı var!

Köklü Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürlek, zeytinyağı ihracatına gelen 3 aylık yasak için, “İç piyasada 160 bin tonluk bir tüketim var. 135 bin ton da ihracat. 200 bin ton stoğumuz mevcut. Yeterince yağımız var. İhracat yasağı kaldırılmalı” dedi.

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Mustafa Kırdar ve Soukrı Alıbaba ortaklığında kuruldu.

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İşbilir ve Mustafa Küçükkuş ortaklığında kuruldu.

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Mustafa Kılıç ve Kerem Mendeş ortaklığında kuruldu.

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 45 bin TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Kılıç, Münir Kosif ve Ömer Faruk Alçakakan ortaklığında kuruldu.

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Köse tarafından kuruldu.

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kızılay tarafından kuruldu.

Türkiye’de kripto para yatırımcılarının sayısı 11 kat yükseldi!

Türkiye’de kripto para birimleriyle işlem gerçekleştirenlerin oranı son 1 senede 11 kat yükseldi. Meslekburdacom Kripto Para Uzmanı Mustafa Küçükakarsu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Artonsa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi kuruldu!

Artonsa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Körpe tarafından kuruldu.

By Palmadoro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Palmadoro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Melek, Mehmet Keskin, Mustafa Kısa ve Şenol Ekşi ortaklığında kuruldu.

Eminevim'den Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifine destek!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

mustafa kırcal Haberi

mustafa kırcal

MSN Yapı Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kırcal, bazı projelerde birlikte hareket edecekleri Fransız Cenor Grubu'nun Başkanı Anthony Khoi ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Çelik Palas Oteli'nin devir işlemlerinin tamamlandığını ve otelin, Emekli Sandığı mülkiyetinden MSN Grubu'na geçtiğini belirtti.

Kırcal, devir işleminin eski otelin arkasındaki yeni blokları kapsamadığına dikkati çekerek, mevcut tesislerin yenilenmesi için 20 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını bildirdi.

Cenor Grubu'ndan bir ekibin otelde yenileme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunduğunu, 3-6 Aralık tarihlerinde de İtalyan mimari ekibin detaylı incelemeler yapacağını ve ona göre hareket edeceklerini anlatan Kırcal, şunları söyledi: "Otel inşaatı sürerken otel hizmetleri kesinlikle sürecek. Otelin kapatılması, otelden işçilerin ayrılması söz konusu değil....