10 / 05 / 2024

Mustafa Öğdür projeleri

Mustafa Öğdür projeleri

Mimar Mustafa Öğdür kimdir? Mimar Mustafa Öğdür, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Mustafa Öğdür, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Mustafa Öğdür...

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih resmen belli oldu! Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projeleri için düğmeye bastı. Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut ve ticaret merkezi inşa edecek!

Dar gelirliler için yeni konut projeleri hayata geçirmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Konut kredi faizleri düşürülmeli!

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Ersoy, kamu müteahhitleri için fiyat farkıyla ilgili çalışma yapılması, konut kredi faizlerinin düşürülmesi, inşaat şirketlerinin kurumlar vergisi gibi vergilerden muaf tutulması, düşük faizli nefes kredileri imkanı sağlanması gerektiğini söyledi...

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Iğdır'da planlanan OSB projeleri mecliste!

Iğdır ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Toplu konut projeleri ve AVM’lerde sınır değerler düşürüldü!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) yönetmeliğini değiştirdi. Düzenlenen yönetmelikte konut projelerinde ve AVM'lerdeki ÇED sınırı düşürüldü.

Mustafa Dündar: Yıkarak yeni bir şehir inşa ediyoruz!

BURSA’nın merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları hakkında Mimarlar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi üyelerine sunum yaptı.

Mustafa Dündar: Dönüşümde özel sektörün önünü açıyoruz!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Özel sektörün de bu konuda adımlar atması gerekiyor. Biz yaptığımız çalışmalarla kentsel dönüşümde özel sektörün önünü açacak, kentsel dönüşümün lokomotifi olacak projeler üretiyoruz" dedi

DÇR İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DÇR İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Burak Gecegezen tarafından 30 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Kartal, Petrol İş Mahallesi, Refah Sokak'ta kuruldu.

Mustafa Öğdür projeleri Haberi

Mustafa Öğdür projeleri

Mustafa Öğdür kimdir?

Mustafa Öğdür, 1975 yılında Tokat, Zile'de doğdu. Orta öğretimini 1993 yılında Samsun 19 Mayıs Lisesi'nde tamamladı. 1998 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 


2001 yılında Kemal Erçoban ve Murat Güneş ile birlikte kurduğu Rota Mimarlık'da mimari çalışmalarına devam etmektedir.


Mimar Mustafa Öğdür projeleri..

Ümraniye İnkilap Mahallesi Evlendirme Dairesi ve Sosyal Tesis Projesi (2007)

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi Kültür Merkezi (2006 - Sürüyor)

Sinan Genim'e Ait Tarihi Eser Rölöve Restitüsyon ve Restorasyon Projesi (2006)

Cenk Çakıl'a Ait Tarihi Eser Rölöve Restitüsyon ve Restorasyon Projesi (2006)

Şişli Kuştepe Zeminaltı Katlı Otopark Projesi (2006)

Merit Life Göl Konakları (2006)

İstanbul Pendik Belediyesi Hizmet Binası Mimari Yarışma Projesi (2005)

Gaziosmanpaşa Mimari-Kentsel Tasarım Yarışma Projesi 4. Mansiyon (2004)

Antalya Altın Portakal Film Müzesi Yarışma Projesi...