09 / 05 / 2024

Mustafa Oğuzorhan

Mustafa Oğuzorhan

Almu Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Oğuzorhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Aralık'ta Çekmeköy, Ekşioğlu Mahallesi'nde kuruldu.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Uzman isimden beklenen İstanbul depremi açıklaması! Tek tek sıraladı: O ilçedeki binaların yüzde 84'ü büyük riskli! 

Jeofizik Yüksek Mühendisi Mustafa Serhat Durmuş, beklenen büyük İstanbul depremine dikkat çekti. İşte Durmuş'un o korkutan açıklamaları...

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Studıo Emart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Emart Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yıldırım ve Mustafa Ceylan ortaklığında kuruldu.

Asgari ücretle ilgili sıcak açıklama geldi. Mustafa Destici canlı yayında asgari ücret rakamı verdi

Canlı yayına katılan Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi Başkanı Mustafa Destici asgari ücrette beklediği zam oranı açıkladı. İşte o rakam...

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Bakan o ilimizi işaret etti! 100 milyar dolarlık altın ve gümüş toprak altında yatıyor

Çanakkale’de üretim yapan TÜMAD Madencilik firmasını ziyaret eden Bakan Mustafa Varank, çarpıcı açıklamalar yaptı. Altın ve gümüş madenciliğinin ekonomiye katkısına değinen Varank, o ilimize için önemli bir müjde verdi.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Mustafa Oğuzorhan Haberi

Mustafa Oğuzorhan

Almu Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Oğuzorhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Almu Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak....