05 / 05 / 2024

mustafa önal

mustafa önal

Şanlıurfa'da imarlı arsaların tamamı tükendi, daire fiyatları da 1 milyon liraya kadar yükseldi...

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

Kazanım Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanım Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Ünal Ünsal tarafından kuruldu.

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Ünal , Erbay Ünal, Ersin Ünal ve Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Demir Laboratuvar Limited Şirketi kuruldu!

Demir Laboratuvar Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şenel, Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Mı Mühendislik Mimarlık Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mı Mühendislik Mimarlık Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Mra Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mra Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa İnal Kaç kuruldu.

Çorlu Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

Yapımı Çorlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, düzenlenen törenle açıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çorlu halkının eseridir" dedi.

Motifses Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Motifses Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Suphi Malgaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 26 Nisan'da Avcılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

MATSO Turizm Fakültesi inşaatı incelendi!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından Manavgat'ta yaptırılan MATSO Turizm Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Simya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Simya İnşaat Anonim Şirketi, Mahmut Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mustafa Ünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ile İzzet İnce ve Mustafa Kamadan Yönetim Kurulu Üyeliğinde 200 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Üçkon İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçkon İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ünal ve Hacı Üzüm ortaklığıyla 750 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

Mustafa Ünal İnşaat'ın cirosu yüzde %60 arttı!

İnşaat malzemeleri satışı ve yap-sat inşaat projeleri yapan M. Ünal İnşaat, bayilik hizmeti verdiği markaları artırdı. M. Ünal İnşaat Malzemeleri firma sahibi Mustafa Ünal, bu doğrultuda 2014 yılında cirolarını da yüzde 60 artırdıklarını ifade etti.

Metaş Konut Planlama ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metaş Konut Planlama ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ünal Özyılmaz tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Şeref Sokak'ta kuruldu.

mustafa önal Haberi

mustafa önal




Şanlıurfa İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Önal, kentte imarlı alan azlığı nedeniyle konut fiyatlarının sürekli yükseldiğini söyledi. Ev kiralarının 500 ile 2500 lira arasında değiştiği kentte, bazı semtlerde apartman dairelerinin 1 milyon liraya ulaştığını söyleyen Önal, "Fiyatlar yüksek ama buna rağmen konuta yönelik çok fazla talep var. Öyle ki, müteahhitlerimiz yeni bina yapacakları arsa bulamaz hale geldi. Biran önce yeni imarlı alanlar oluşturulmazsa, bu fiyatların önüne geçilemez" dedi. 


2 milyona dayanan nüfusu ile GAP’ın başkenti konumunda olan Şanlıurfa , son yıllarda imarlı alan yokluğu nedeniyle konut fiyatlarındaki yükselişiyle dikkat çekiyor. Ev kiralarının 500 ile 2500 lira arasında değiştiği kentte, apartman daireleri ise yaşları, semtleri ve niteliklerine göre 200 bin lira ile 1 milyon lira arasında alıcı buluyor. 



KONUT YAPACAK İMARLI ALAN...