11 / 05 / 2024

Mustafa Salih Karaca

Mustafa Salih Karaca

Heye Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Mustafa Salih Karaca tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan 2014 tarihinde Sirkeci, Hobyar Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Mehmet Gürel Kapani ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Betül Bayraktar, Selim Kan Karaşıklı ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Besay Mühendislik Danışmanlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besay Mühendislik Danışmanlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Karaca, Salih Karaca ve Yıldırım Göcek ortaklığında kuruldu. 

Hsm Karaca Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsm Karaca Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Halit Karaca ve Mustafa Akın imzasıyla kuruldu.

Osmangazi Hatice Salih Ortaokulu ek binasına kavuştu!

Eğitime yüzde yüz desteğini sürdüren belediyemiz tarafından Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’na yaptırılan ek hizmet binası, Başkan Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle açıldı.

Aksu Mühendislik ve Yapı Tasarım hizmette!

İnşaat Mühendisi Mustafa Salih Aksu'nun sahibi olduğu Aksu Mühendislik ve Yapı Tasarım hizmete girdi. Aksu Mühendislik Yeniyol Mah.Gazi Caddesi Haner Apt. Katıl No:12/6 adresindeki mühendislik bürosunda hizmet verecek.

Mustafa Dündar: Osmangazi'de vizyon bir şehir ortaya çıkaracağız!

Osmangazi Belediyesi, Soğanlı'ya yapılacak kentsel dönüşüm projesine 2 ay sonra ilk kazmayı vuruyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Soğanlı kentsel dönüşüm projesi son aşamaya geldi'' dedi.

Hatay'da Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi'nde yangın çıktı!

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bu arada, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Heye Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Heye Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Mustafa Salih Karaca tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan 2014 tarihinde Sirkeci, Hobyar Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

Garanti Konut, Kayseri Park çekilişinde Mustafa Çetin'e ev verdi!

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin altıncı yıl kampanyasına katılarak Garanti Konut’tan lüks bir daire kazanan Mustafa Çetin anahtarını Kayseri Park Genel Müdürü Salih Tolan’dan teslim aldı

Mustafa Yılmaz, Vera Grup Gayrimenkul A.Ş.'yi kurdu!

Vera Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını Mustafa Yılmaz, Başkan Yardımcılığını ise Deniz Yılmaz yapacak...

Ayhan Karaca: çılgın projeler için üzerimize düşeni yaparız!

TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul ve Ankara için  açıklanan çılgın projelerde TOKİ 'nin katkı sağlayacak tecrübesi bulunduğunu  belirterek, 'Bize görev  verilirse üzerimize düşeni yaparız' dedi

KRC Yapı A.şž., 10 milyon TL sermaye ile kuruldu!

KRC Yapı Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yakup Karaca, Başkan Yardımcısı olarak Adem Karaca ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Mustafa Karaca görev yapacak...

Mustafa Salih Karaca Haberi

Mustafa Salih Karaca

Heye Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Mustafa Salih Karaca tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


Heye Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi iş konusu; 1.  Turizme yönelik Otel, motel, kamping, bar, pansiyon, tatil köyleri, apart oteller, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir...