02 / 05 / 2024

Mustafa Sayın

Mustafa Sayın

Mizan Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi, Cihan Metiner, Erdem İskender, Hakan Buvan, Hakan Kolenoğlu, Mehmet Erdem, Musa Dinç, Mustafa Sayın, Osman Akan tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Emina Jahović, Mustafa Sandal’ın evine ve ofisine haciz yolladı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Emina Jahović'in Mustafa Sandal’ın evi ve ofisine haciz yolladığını yazdı... İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Ekur İnşaat'ın acı günü! Mustafa Aykın vefat etti!

Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Erhan Cansu'nun kayınpederi Mustafa Aykın vefat etti.

Ay Girişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Girişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sayın tarafından kuruldu.

Mustafa Sandal evlerini satarak 1 ayda 21 milyon TL gelir elde etti!

Mustafa Sandal'ın ekonomik sıkıntılar çektiğiyle ilgili haberlerin sayısı artıyor. Öyle ki ünlü şarkıcının villasının ardından Fulya'da bulunan rezidansını da sattığı iddia edildi.

Mustafa Aydın: 3 ay sonra kiralarda yüzde 50 indirim bekliyoruz!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Özellikle, AVM’lerde faaliyetlerini sürdüren işletmelerimiz için bu aylarda kira alınmamasını, sonraki 3 ayda yüzde 50 indirim bekliyoruz” dedi.

Mustafa Kulu, Kiler GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin Oflaz'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine uygun bulduğu Mustafa Kulu atandı. 

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Batman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda diğer illerde olduğu gibi Batman'da da yapımına başladığımız millet bahçesinde sona doğru geldik." dedi.

Mimar Nevzat Sayın’ın yeni kitabı okuyucu ile buluştu!

Türkiye modern mimarlık tarihinin kurucu mimarları arasında bulunan Nevzat Sayın’ın son on beş yıllık üretiminin arşivi niteliğinde yer alan "Düşünceler/İşler" isimli yeni kitabı düzenlenen etkinliğe katıldı.

Mustafa Sayın Haberi

Mustafa Sayın

Mizan Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi, Cihan Metiner, Erdem İskender, Hakan Buvan, Hakan Kolenoğlu, Mehmet Erdem, Musa Dinç, Mustafa Sayın, Osman Akan tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu. Mizan Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak satmak ve kiraya vermekve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.  


Mizan Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Zeytinburnu, Seyitnizam M. Demirciler Sitesi 10. Yol Aydaş İşmerkezi, A Blok No:7. Kat:2...