08 / 07 / 2024

Mustafa Şengün Mustafa Kasarcı

Mustafa Şengün Mustafa Kasarcı

Şenkas İnşaat Otomotiv Tekstil Hafriyat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Şengün Mustafa Kasarcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Pondera İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pondera İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Raif Şengönül ve Selçuk Develioğlu ortaklığında kuruldu.

Hun Şengün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hun Şengün Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Şengün ve Mehmet Ali Yılmazkaya ortaklığında kuruldu.

Alk Şengün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Alk Şengün Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Şengün tarafından kuruldu.

Cesa Vinç Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Vinç Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Abdullah Karaca, Cumhur Şengönül, Erhan Gök ve Hava Balcı ortaklığında kuruldu.

Womco İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Womco İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Salih    Yıldız  ve Ömer Şengün tarafından kuruldu.

Pazar tahtalarını müteahhitler ve emlakçılar alıyor!

İstanbul'da yıllar önce kura çekilerek alınan pazar tezgahları babadan oğula devrediliyor. İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Şengün ise "Tahta sahibi kişiler arasında hostesler, sanatçılar, iş adamları, müteahhitler, emlakçılar var" diye konuştu.

Fünün Eng İnşaat Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fünün Eng İnşaat Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Marwan Alchıkh Omar ve Loaı Alshıkh Omar ortaklığında kuruldu. 

Dm Bereket Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dm Bereket Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Doğukan Şengün ve Mohammmed Hussaın S Ahyaf tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstanbul Boğaziçi Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Boğaziçi Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi Serkan Şengün tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burnham Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burnham Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Engün Turan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Barok Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Barok Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Veli Tekdal, Metin Çelik ve Engün Ergün imzasıyla Şişli'de 510 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mmt Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmt Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Şengün imzasıyla kuruldu.

Mustafa Şengün Mustafa Kasarcı Haberi

Mustafa Şengün Mustafa Kasarcı

Şenkas İnşaat Otomotiv Tekstil Hafriyat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Şengün Mustafa Kasarcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. Şenkas İnşaat Otomotiv Tekstil Hafriyat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket yurt içi be yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat taahhüt işleri bizzat veya kat karşılığı iş hanı konut hastane fabrika inşaatları müteahhitliği ile peysaj ve mimari müşavirlik plan projelendirilmesi prefabrike ve beton yapı elemanları ve diğer inşaat malzemeleri imali ve fason yapılması veya alım satımı ithalatı ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Şenkas İnşaat Otomotiv Tekstil Hafriyat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, İzzettin Bey Caddesi,...