07 / 05 / 2024

Mustafa Şentop izmir depremi açıklaması

Mustafa Şentop izmir depremi açıklaması

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İzmir'deki deprem bölgesinde incelemede bulundu. Şentop, "Deprem kuşağında yer alan memleketimizde çok daha dikkatli, tedbirli, tarihi, saati olmayan şiddetli bir depremle karşılaşacağımızın farkında, şuurunda olarak hareket etmemiz gerekiyor" dedi.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Dr. Mustafa İduğ'dan İzmir depremi açıklaması!

Bir yıl önce meydana gelen İzmir Depremi’nden büyük ölçüde etkilenen ilçeler arasında yer alan Bornova’da, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ tarafından daha büyük bir deprem tehlikesi olduğundan bahsedildi.

TBMM 2022 yılı bütçesi belli oldu!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'nın 2022 bütçesini sundu. 2022 bütçesi 2 milyar 198 milyon TL olarak Komisyona sunuldu

Mustafa Şentop'tan yanlış yapılaşma açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Önce Öğrenci" oluşumu tarafından gerçekleştirilen Üniversite Tercih Destek Programı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Türk inşaat firmalarından Kazakistan'a yatırım!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ile telefonda görüşme gerçekleştiren Kazakistan Senato Başkanı Maulen Ashimbayev, Türk inşaat firmalarının katkıları ile Kazakistan'da inşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiğini dile getirdi.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arnavutluk'ta 522 deprem konutu inşa ediliyor!

Ruçi ve Arnavutluk'un başkenti Tiran'da bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Mustafa Şentop, Arnavutluk'ta inşa edilen konutlar hakkında açıklamada bulundu. 

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Mustafa Emrah Özdemir: İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz!

Türkiye’nin yerli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, "İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz" dedi.

Mustafa Şentop'dan deprem açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İzmir'deki deprem bölgesinde incelemede bulundu. Şentop, "Deprem kuşağında yer alan memleketimizde çok daha dikkatli, tedbirli, tarihi, saati olmayan şiddetli bir depremle karşılaşacağımızın farkında, şuurunda olarak hareket etmemiz gerekiyor" dedi.

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Mustafa Şentop'tan MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi'nin Açılış Töreni'nde MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'ne ilişkin konuştu. Şentop, 2 bin 450 dönüm arazi üzerine inşa edilen muhteşem bir ilim merkezinin gerçekleştirileceğini belirtti...

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Mustafa Şentop izmir depremi açıklaması Haberi

Mustafa Şentop izmir depremi açıklaması

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İzmir'deki deprem bölgesinde incelemeler yaptı. İzmir AFAD Koordinasyon Merkezi'nde İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Şentop, yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Şentop, Türkiye'nin deprem kuşağında bulunduğunun altını çizerek, Türkiye'de daha önce de büyük ölçekte depremler yaşadığını belirtti.

Depremin hemen ardından tüm ekiplerin İzmir'de çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirdiğini dile getiren Şentop, Türkiye'nin genel olarak arama kurtarma çalışmalarında çok başarılı olduğuna dikkat çekti. 

Şentop, şunları kaydetti:

"Zarar gören, enkaz altında olan vatandaşlarımızın hepsini inşallah canlı olarak kurtaracak şekilde bu çalışmalar devam edecek, son noktaya kadar sürdürülecek. Artçı depremler de devam ediyor, dolayısıyla henüz ne kadar hasar, zarar gördüğü bilinmeyen binalar var. Burada mümkün olduğu kadar bu binalara girilmemesi yönünde bütün...