03 / 05 / 2024

Mustafa Tansunun bağışladığı park

Mustafa Tansunun bağışladığı park

Hayırsever Mustafa Tansu tarafından yeşil alan kalması koşuluyla bağışlanan araziyi AKP’li belediye satışa çıkardı.

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Öğrencilerin ev telaşı başladı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı öğrencilerin barınma telaşı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Milyonlarca öğrencinin beklediği üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı. Kayıtlar öncesinde öğrenciler için ise barınma telaşı başladı" diye konuştu.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçe halkının uzun süredir beklediği kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını açıkladı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Darphane gram altın üretimine yeniden başladı!

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, "Kuyumculardan giden tüm altın talepleri, Darphane Genel Müdürlüğü tarafından hızla karşılanıyor. Ayrıca, darphanenin 1 gramlık altın üretimine yeniden başladığını da belirtmek isteriz." dedi.

Mustafa Varank: Ekonomik konjonktür toparlanmaya başladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Ekonomik konjonktür toparlanmaya başladı. Tüketici ve reel sektör güven endeksleri yukarı yönlü hareket ediyor" açıklamasında bulundu.

Uludağ'ın eteklerinde yeni tünel inşaatı başladı!

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Uludağ'ın eteklerinde inşa edilecek tünel ve viyadük için çalışmaların başladığını açıkladı. Esgin, bölgede 2 kilometrelik bir tünel çalışması ve 220 metrelik bir viyadük çalışması yapılacağını söyledi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.

Yeni Ulus Meydanı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Ankaralıların ilk defa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’dan duyduğu ve öncelikli projeler arasında bulunan “Yeni Ulus Meydanı Projesi” için sondaj çalışmaları başladı.

Mustafa Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı!

Popçu Mustafa Ceceli'nin, eşi Selin İmer'in Amerika'da bir ev sahibi olmak istemesi üzerine harekete geçti. Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı.

İzmir İmgelife projesinde inşaat başladı!

Gültekin İnşaat’ın sahibi Mustafa Gültekin, Menemen’de yeni projesi ‘İmgelife’ inşaatına başladı.

Mustafa Tansunun bağışladığı park Haberi

Mustafa Tansunun bağışladığı park

Hatay’ın büyükşehir statüsüne alınmasının ardından geçen dönem Antakya Belediye Başkanlığı’na yeşil alan kalma koşuluyla bir hayırsever tarafından bağışlanan arazideki park, yeni dönemdeki AKP’li Antakya Belediye Başkanlığı’nın kararıyla söküldü. Dün sabah saat 07.30’da parka gelen dozerler, yeşil alanı tahrip ederken mahalle sakinlerinin çağrıları yanıtsız kaldı. Arazinin satış ihalesinin bugün yapılacağı öğrenildi. Antakya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Saraycık bölgesinde bulunan 1812-1813 nolu parselleri dozerlerle yıkılmasına bir anlam veremeyen Saraykent Mahallesi sakinleri, belediyede yapılacak olan parsel satış ihalesi öncesinde Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye seslenerek, “1983 yılından itibaren son döneme kadar göreve gelen belediye başkanları bu parka hiç dokunmadı. Dozerlerle tahrip edilen arazinin tekrar yeşil alan olarak kalmasını istiyoruz” diyerek bu satışı durdurmasını istedi.


Satış ihalesi bugün

Yıkılan parkın içerisinde mahalle...