29 / 04 / 2024

Mustafa Topçuoğlu kimdir

Mustafa Topçuoğlu kimdir

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na 60'ı Gaziantep'ten 100'e yakın Türk firmasının katılmasının sektör açısından önemli olduğunu belirtti.

Mustafa Topçuoğlu: Sanayi ve şehirleşme birbirine paralel gitmek zorunda!

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topcuoğlu: “Gaziantep’in altyapısının şehrin büyüme hızını yakalaması lazım. Bu önümüzdeki dönemde bizim için olmazsa olmaz en önemli önceliğimiz olmak zorundadır” dedi...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Helvacıoğlu kimdir?

Adese Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Helvacıoğlu kimdir? Mustafa Helvacıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Helvacıoğlu'nun biyografisi...

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi Gaziantep'e değer katıyor!

Gaziantep’in teknopark alanına komşu alanda hayata geçiren Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi mimari, iç mimari ve peyzaj tasarımına sahip olarak bölgeye değer katıyor.

Emir Tavukçuoğlu kimdir?

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu kimdir? Emir Tavukçuoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kctopçuoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kctopçuoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nil Topçuoğlu tarafından kuruldu.

İbrahim Topçuoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Topçuoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Topçuoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ömer Faruk Topçuoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Faruk Topçuoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ömer Faruk Topçuoğlu imzasıyla kuruldu.

Mustafa Selmanpakoğlu kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Mustafa Selmanpakoğlu kimdir? Mustafa Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Selmanpakoğlu..

Domotex Fuarı, Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor!

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Fuarı'nın Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturduğunu söyledi.

Mustafa Taviloğlu kimdir?

Mudo’nun kurucusu ve onursal başkanı Mustafa Taviloğlu, 2014 yılı Türkiye Vergi Rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Taviloğlu kimdir? Mustafa Taviloğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gaziantep İnayet Topçuoğlu Hastanesi hizmete açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan ek binasıyla tam teşekküllü hastaneye dönüşen İnayet Topçuoğlu Hastanesi hizmete açıldı.Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaşam hakkının insanın en temel hakkı olduğunu söyledi.

Mustafa Topçuoğlu kimdir Haberi

Mustafa Topçuoğlu kimdir


Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, dünya parça halı üretiminin yüzde 57'lik kısmının Gaziantep'te gerçekleştirildiğini bildirdi.


Topçuoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Almanya'nın Hannover kentinde açılan ve 20 Ocak'a kadar devam edecek olan Domotex Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na 60'ı Gaziantep'ten 100'e yakın Türk firmasının katılmasının sektör açısından önemli olduğunu belirtti.


Türk firmalarının önceki dönemlerde temsilci veya gözlemci olarak katıldıkları fuara bugün üretici olarak katıldıklarını vurgulayan Topçuoğlu, "Dünya markaları Gaziantep'ten gelecek üreticilerin koleksiyonlarını görmek için sabırsızlanıyor. Bu, Gaziantep ve ülkemiz için gurur kaynağıdır" ifadelerini kullandı.


Dünyada parça halı üretiminin yüzde 57'lik kısmını tek başına Gaziantep'in gerçekleştirdiğine dikkati çeken Topçuoğlu, şunları kaydetti:


"Gaziantep'te 180 üretici firma, yıllık 300 milyon metrekare halı üretiyor. Gaziantep halı sektörü, Türkiye ekonomisine önemli katkı sağlayan bir sektör. Geçen...