04 / 05 / 2024

Mustafa Turan Büyükşahin

Mustafa Turan Büyükşahin

Tubin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Turan Büyükşahin 27 Mayıs 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi 28 Mayıs 2015 tarihinde (bugün) Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Gölbaşı Asri mezarlığına defnedilecek...

Tubin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Turan Büyükşahin vefat etti!

Tubin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Turan Büyükşahin 27 Mayıs 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi 28 Mayıs 2015 tarihinde (bugün) Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Gölbaşı Asri mezarlığına defnedilecek...

Uzman isimden beklenen İstanbul depremi açıklaması! Tek tek sıraladı: O ilçedeki binaların yüzde 84'ü büyük riskli! 

Jeofizik Yüksek Mühendisi Mustafa Serhat Durmuş, beklenen büyük İstanbul depremine dikkat çekti. İşte Durmuş'un o korkutan açıklamaları...

İhracatta kırsal ekonomiye büyük destek! İlk etapta 5 çeşit gidecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bal ihracatında yurtdışına açılıyor ve Sakaryanın balları Avrupa'ya açılıyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Sakarya Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Ör, Bakanlığın hayata geçirdiği projelerle bal üreticilerinin destekleneceğini söyledi.

Profilo'da oh be kampanya varmış! Ankastre fırınlarda büyük fırsat! İşte Profilo ankastre fırın fiyat listesi...

Profilo kampanyalarına devam ediyor. ''Oh be kampanya varmış'' sloganıyla kampanyalarını müşterileri ile buluşturan profilo ankastre fırınlarda büyük indirim yaptı. Peki Profilo ankastre fırınlar ne kadar? İşte Profilo ankastre fırın fiyatları...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin katıldığı törenle ülkesiyle bölgesi arasında "ekonomik köprü kuracak" Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı.

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Büyükçekmece'de risk taşıyan 13 bina daha yıkılıyor!

Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Büyükçekmece'de, risk oluşturan 13 binanın daha yıkımına başlandı.

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Mustafa Varank: Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz!

Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz" dedi.

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar yıkılıyor!

Marmara Denizi Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilen Büyükçekmece'de risk oluşturan bir binanın daha yıkımına başlandı.

Mustafa Turan Büyükşahin Haberi

Mustafa Turan Büyükşahin
Tubin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı,Yüksek İnşaat Mühendisi Mustafa Turan Büyükşahin 27 Mayıs 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi 28 Mayıs 2015 tarihinde (bugün) Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Gölbaşı Asri mezarlığına defnedilecek olan Büyükşahin için Tubin İnşaat A.Ş. taziye ilanı...