07 / 05 / 2024

Mustafa Uzun

Mustafa Uzun

Mustafa Uzun, Bölge Müdür Yardımcısı M. Muhittin Özyalvaç ve ilgili personel, geçici kabul aşamasına gelinen Doğanhisar İlyaslar Göleti ve Sulaması ile yapımı tamamlanan Doğanhisar İlçe Merkez 2. Kısım Taşkın Koruma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Mavi Tünel Projesi ile Konya Ovası susuzluğunu bitirecek!

Mavi Tünel Projesi kapsamında bu yıl sonunda Konya Ovası'nda bulunan tarım arazilerine su verilebilinecek

Zakir Uzun İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zakir Uzun İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Nurullah Uzun, Mustafa Uzun ve Zakir Uzun ortaklığında kuruldu.

Uzun vadeli, düşük faizli kredilerle siteler iyileştiriliyor!

Siteler'de esnaf ziyaretinde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ''Biz daha sağlıklı alanlarda üretim yapabilsinler diye uzun vadeli, düşük faizli krediler vererek Siteler'imizi iyileştiriyoruz'' diye konuştu.

Uzun süredir işlem görmemiş taşınmazlara dikkat!

2017 yılı Ocak – Ekim döneminde Türkiye’de 2 milyon 96 bin 616 satış gerçekleştirildi. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı çok uzun süredir tapu dairesinde işlem görmemiş taşınmazları satın alırken dikkatli olmak gerektiğini söylüyor.

Antalyalı Müteahhit Mustafa Serttürk'e silahlı saldırı!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi'nde, müteahhit olarak çalışan Mustafa Serttürk, 07 SH 024 plakalı otomobilinden apartmanın önünde indiği sırada, üzerlerinde uzun namlulu silah bulunan iki kişinin saldırısına uğradı.

Mustafa Fidan Vursavuş: Kentsel dönüşüm çileye dönmesin!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, kentsel dönüşümde uzun vadeli planlamadan yoksun uygulamaların, çok ciddi sorunlara yol açacağını bildirdi.

Kentsel dönüşüm uzun vadeli planlamalarla yapılmalı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, kentsel dönüşümde uzun vadeli planlamadan yoksun uygulamaların, çok ciddi sorunlara yol açacağını bildirdi.

Konya Doğanhisar Taşkın Koruma Tesisi tamamlandı!

Mustafa Uzun, Bölge Müdür Yardımcısı M. Muhittin Özyalvaç ve ilgili personel, geçici kabul aşamasına gelinen Doğanhisar İlyaslar Göleti ve Sulaması ile yapımı tamamlanan Doğanhisar İlçe Merkez 2. Kısım Taşkın Koruma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Konya Çumra'da Kent Park için imzalar atıldı!

DSİ Konya 4. Bölge Müdürlüğü tarafından Çumra Belediyesi'ne 49 yıllığına tahsisi yapılan Çumra Çaybaşı Mahallesi 'ildeki 2 parselin devir protokolü, Bölge Müdürü Mustafa Uzun ile Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz tarafından imzalandı.

Konya Çumra'da kent parkı inşa edilecek!

Çumra Çaybaşı Mahallesi’ndeki 2 parselin devir protokolü, DSİ 4. Bölge Müdürü Mustafa Uzun ile Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz tarafından imzalandı.

Mustafa Baygan: Emlakta tüketici mağduriyeti sona eriyor!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, gelişmiş ülkelerde uzun yıllardan beri uygulanan Emlak Yasası'nın Türkiye'de de yürürlüğe girmesiyle bugüne kadar olmayan standartların geleceğini söyledi.

Dünyanın en uzun teleferiği Bursa'da olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile yeni teleferiğin 2. etabında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Altepe, dünyanın en uzun teleferiğin yıl başına kadar oteller bölgesine ulaşacağını söyledi

Mustafa Toprak: Nemrut Limanlar bölgesindeki yol sorunu kısa sürede çözülecek!

Mustafa Toprak, Aliağa Nemrut Limanlar bölgesindeki yol sorununa ilişkin sanayicilerin uzun süredir beklediği müjdeyi verdi. Toprak, yolların valilik, belediyeler ve Karayolları'nın ortak çalışmasıyla düzenleneceğini bildirdi.

Mustafa Acar: Lisanslı emlak müşavirliği yasa tasarısı sektörü hak ettiği noktaya taşıyacak!

Eskidji Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Acar, “ Uzun zamandır gündemde olan fakat çeşitli nedenlerle yasalaşmayan lisanslı emlak müşavirliği yasa tasarısı sektörü önemli ölçüde hak ettiği noktaya taşıyacaktır" dedi

Mustafa Uzun Haberi

Mustafa Uzun

PROJENİN MALİYETİ 20 MİLYON TL


Projeyle birlikte Doğanhisar İlçesi İlyaslar Köyü’nde bulunan İlyaslar Göleti ve Sulaması 3 Bin 950 dekar tarım alanını borulu şebeke ile sulayacak. Kil çekirdekli kaya dolgu gövde tipinde inşa edilen tesis membran kaplamalı olup 1 Milyon 657 Bin metreküp depolama hacmine sahip. Proje BARAJ SU İnş.Tur. Müh.Eml.  ve Tic. Ltd. Şti. - Şaban Çetin  TÜRKOĞLU İş Ortaklığı tarafından yaklaşık 20 Milyon TL maliyetle tamamlandı.


HÜYÜK'TE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR


DSİ 4. Bölge Müdürü Mustafa Uzun, Bölge Müdür Yardımcısı M. Muhittin Özyalvaç ve ilgili personel, Hüyük Çamlıca Göleti ve Sulaması şantiyesinde de incelemelerde bulunarak gelinen aşamayı denetledi. İnşaatı devam eden Çamlıca Göleti ve Sulaması projesi, 467 Bin metreküp depolama hacmiyle 810 dekar alanı sulayacak.


Konya...