06 / 05 / 2024

Mustafa V. Koç Golf Sahası

Mustafa V. Koç Golf Sahası

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlandı!

Beykoz'da 223 bin 823,63 metrekarelik dev alanda yapılacak Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası için düğmeye basıldı!

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası için düğmeye basıldı. Beykoz'da 223 bin 823,63 metrekarelik dev alanda yapılacak tesisin 2019'da işletmeye açılması planlanıyor..

Mustafa V. Koç Golf Sahası hayata geçiyor!

İstanbul Golf Kulübü Üyeleri, Mustafa V. Koç’un anısına Riva’da yapılacak olan “Mustafa V. Koç Golf Sahası”nı kulübün başkanı Caroline N. Koç ev sahipliğinde düzenlenen bir saha turu ile incelediler.

Caroline Nicole Koç kimdir? Caroline Koç kaç yaşında?

Mustafa Koç'un eşi Caroline Nicole Koç kimdir? İş insanı ve hayırsever Caroline Nicole Koç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mustafa Rahmi Koç Kimdir?

Mustafa Rahmi Koç kimdir? Mustafa Rahmi Koç’un mesleği nedir? Mustafa Rahmi Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Honda HR-V e:HEV Mart fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Mart fiyat listesi

Honda HR-V e:HEV'nin en büyük özelliği, gelişmiş e:HEV hibrit güç aktarma teknolojisine sahip olmasıdır. Bu teknoloji, otomobilin performansını ve verimliliğini optimize etmek için elektrikli güç, benzinli güç veya her ikisi içinde sürüş koşullarına uygundur. İşte 10 Mart fiyat listesi...

Son dakika… Sıvıyağ ve peynir çeşitlerinde görülmemiş indirim! 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Çağrı marketlerinin 22 Ekim-2 Kasım kataloğunu görenler alışverişe koşuyor. Çağrı’da bu hafta sıvıyağ ve peynir çeşitlerinde heyecanlandıran indirimler var. 1 Kasım 2022 fiyat listesi...

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Koç tarafından kuruldu.

Vıento Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıento Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ertuğrul Koç ve Işıl Koç ortaklığında kuruldu.

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Koçdağ tarafından kuruldu.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Koşu Grup Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Koşu Grup Turizm Anonim Şirketi  Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Keskin tarafından kuruldu.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Mustafa V. Koç Golf Sahası Haberi

Mustafa V. Koç Golf Sahası

2016 yılında hayatını kaybeden Koç Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Mustafa Koç'un hayali olan golf sahası için yeni imar planı oluşturuldu. 2015 yılında Mustafa Koç tarafından satın alınan İstanbul Beykoz Riva'daki 224 bin metrekarelik arazide hayata geçirilecek projenin tanıtımı Kasım 2017'de yapılmıştı. 

Beykoz Gündem'de yer alan habere göre, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Golf Kulübü Başkanı Caroline N. Koç önderliğinde hayata geçirilen proje imar sorunları nedeniyle proje gecikti. 2018 yılında arazideki 17 parsel için hazırlanan imar planlarına onay verilmişti. Ancak 1-2 nolu parsellerin bir kısmı ve kadastral boşluğa ilişkin yeni 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı hazırlandı. İmar planlarında yer alan fonksiyonların yoldan cephe alabilmesi ve uygulama ile ilgili problemlerin giderilmesi amacıyla hazırlanan yeni plan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı...