29 / 04 / 2024

Honda HR-V e:HEV Mart fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Mart fiyat listesi

Honda HR-V e:HEV Mart fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Mart fiyat listesi

Honda HR-V e:HEV'nin en büyük özelliği, gelişmiş e:HEV hibrit güç aktarma teknolojisine sahip olmasıdır. Bu teknoloji, otomobilin performansını ve verimliliğini optimize etmek için elektrikli güç, benzinli güç veya her ikisi içinde sürüş koşullarına uygundur. İşte 10 Mart fiyat listesi...



Genel bakış

Honda , 2023 HR-V'sini, pazarı dolduran çekici ve şık küçük muadillerinin saldırısıyla daha iyi mücadele etmek için tam bir tasarım yaptı. Önceki jenerasyon pratikti ve iyi bir kıymet sunuyordu fakat segmentin en iyileri olan Hyundai Kona , Kia Seltos ve Mazda CX-30'un gerisinde bıraktı. Neredeyse her halde. Yeni HR-V'nin evvelki modelden tamamen farklı görünmesi şaşırtıcı değil.

Yeni HR-V, platformunu Civic ile paylaşıyor ve Honda'nın kompakt sedanından doğal emişli 2.0 litrelik sıralı dört motor kullanıyor. Ne yazık ki, eski modelin HR-V'yi en esnek kargo dostu ufak SUV'lardan biri haline getirmek için, ikinci sıra Magic Seat hilesi yaptı. Honda HR-V e:HEV, Honda'nın gelişmiş e:HEV hibrit aktarma mekanizması  teknolojisine sahip bir hibrit SUV'dir (spor amaçlı araç). İlk olarak 2021'de Avrupa'da tanıtıldı ve yakında diğer bölgelerde de kullanıma sunulması bekleniyor.

Honda HR-V e:HEV Mart fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Mart fiyat listesi

HR-V'deki e:HEV sistemi, 1,5 litrelik DOHC i-VTEC benzinli motoru iki elektrikli motor ve bir lityum-iyon pil paketi ile birleştirir. Sistem, sürüş koşullarına ve güç taleplerine bağlı olarak elektrik gücü, benzin gücü veya her ikisinin bir kombinasyonu arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yaparak performansı ve verimliliği optimize etmek üzere tasarlanmıştır.

HR-V e:HEV ayrıca, çarpışmayı azaltan frenleme, şeritten ayrılma uyarısı ve uyarlanabilir hız sabitleyici gibi bir dizi güvenlik ve sürücüye destek özelliği içeren Honda Sensing dahil 
olmak üzere bir dizi başka gelişmiş teknolojiye sahiptir.

Genel olarak, HR-V e:HEV, hibrit aktarma organı teknolojisinin avantajlarını bir SUV'nin pratikliği ve kullanışlılığı ile birleştiren çok yönlü ve verimli bir araçtır.


 


Geri Dön