28 / 04 / 2024

Honda HR-V e:HEV Şubat fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Şubat fiyat listesi

Honda HR-V e:HEV Şubat fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Şubat fiyat listesi

Honda’nın küçük tasarımlı aracı HR-V e:HEV 2023 Şubat ayında da fiyatı merak edilir oldu. Honda HR-V e:HEV Şubat fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Şubat fiyat listesi



Genel bakış

Honda , 2023 HR-V'sini, pazarı dolduran çekici ve şık küçük SUV'lerin saldırısıyla daha iyi mücadele etmek için eksiksiz bir tasarım yaptı. Önceki versiyon pratikti ve iyi bir değer sunuyordu ancak segmentin en iyileri olan Hyundai Kona , Kia Seltos ve Mazda CX-30'un gerisinde kaldı.- neredeyse her şekilde.

Yeni HR-V'nin önceki modelden tamamen farklı görünmesi şaşırtıcı değil. Yeni HR-V, platformunu Civic ile paylaşıyor ve Honda'nın kompakt sedanından doğal emişli 2.0 litrelik sıralı dört motor kullanıyor. Ne yazık ki, giden modelin HR-V'yi en esnek kargo dostu küçük SUV'lardan biri haline getirmek için aşağı bakan ikinci sıra Magic Seat hilesi gitti.

Honda HR-V e:HEV Şubat fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Şubat fiyat listesi

Ancak yeni nesil, Honda'nın iç mekana fayda sağladığını iddia ettiği daha geniş ve daha uzun. Bağımsız arka süspansiyon, eski modelin burulma kirişi kurulumunun yerini alıyor ve bu değişiklik, sürüşü ve yol tutuşu iyileştirmeyi vaat ediyor. Yeni model ayrıca güncellenmiş bilgi-eğlence özelliklerine ve daha modern sürücü yardımı teknolojisine sahip.

Motor, Şanzıman ve Performans

Avrupa'da HR-V, Insight ve Accord'tan ödünç alınan bir hibrit güç aktarma organı tarafından destekleniyor ancak ABD versiyonu, 158 beygir gücü için iyi olan geleneksel benzinli 2.0 litrelik dört silindirli motorla geliyor.

Bu size tanıdık geliyorsa, bunun nedeni aynı motorun Civic'te temel aktarma organı olarak hizmet etmesidir. HR-V, hızlanma testimiz sırasında 9,4 saniyelik bir lansmanı 60 mil / saate çıkarmayı başardı. Bu, turbo olmayan daha güçlü Mazda CX-30'dan tam bir saniyeden daha yavaş ve 147 hp Hyundai Kona'dan onda iki daha yavaş. HR-V'de 2.0 litrelik dört silindirli motor uyuşuk ve korkak hissettiriyor, ancak SUV platformunu Civic ile paylaştığı için, 180 beygirlik turboşarjlı 1.5 litrelik veya hibrit bir aktarma organının yolun aşağısında seriye katılacağını görebiliriz.


Geri Dön