18 / 05 / 2024

Mustafa Veysel Güldoğan özgeçmiş

Mustafa Veysel Güldoğan özgeçmiş

MHP İstanbul Şişli Belediye Başşan Adayı Mustafa Veysel Güldoğan kimdir? Mustafa Veysel Güldoğan, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte MHP İstanbul Şişli Belediye Başşan Adayı Mustafa Veysel Güldoğan...

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güldoğan tarafından kuruldu.

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güldoğan tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Euro 65 gün sonra böyle olacak! Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Bu sene mayıs ayın faiz kararını 16 Haziran 2023 tarihinde açıklayacak. Euro 65 sonra böyle olacak.  Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak!

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Büyük göç dalgası! Depremden sonra en çok hangi iller göç alıyor?

Kahramanmaraş depremleri sonrası  bölgeden büyük göç yaşanıyor.  Peki afet bölgesinden en çok hangi illere göç yaşanıyor?

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Güldoğan Şen tarafından kuruldu.

Akbank az önce tüm müşterilerine bu uyarıyı gönderdi! Anında 50 bin TL verecekler

Akbank tarafından müşterilere yönelik kredi uygulamaları devam ediyor. Akbank son olarak müşterilerine gönderdiği mesajda 50 bin TL'lik kredi verileceğini belirtti.

Mustafa Veysel Güldoğan özgeçmiş Haberi

Mustafa Veysel Güldoğan özgeçmiş

Mustafa Veysel Güldoğan kimdir?

1984 Diyarbakır doğumlu olan Mustafa Veysel Güldoğan, İlk ve orta öğrenimini İnal Ertekin okullarında, Lisansını İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde, Yüksek Lisansını Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde tamamladı.


Marmara Üniversitesi'nde Bilişim üzerine doktora programına halen devam etmekte, kurucu ortağı olduğu MVG Hukuk ve Danışmanlık bürosu’nda avukat olarak çalışmaktadır.


İyi derecede İngilizce bilen Güldoğan, yurt içi ve yurt dışında birçok uluslararası toplantıda Türk gençliğini temsil etmiştir.


MHP İstanbul İl ve Şişli İlçe Yönetiminde görev almasının yanısıra;


TEMA,

Doğal Hayatı Koruma Derneği,

Hukukçular Birliği,

Türk Atlantik Konseyi,

Türk Mallarını Tanıtım ve Teşvik Derneği,

Türkiye Bilişim Derneği gibi birçok sivil toplum kuruluşunda üyeliği ve aktif hizmetleri bulunmaktadır.

Amatör olarak yelken ve binicilik ile ilgilenmekte, akrilik ve yağlı boya ile çalışmalar...