10 / 05 / 2024

Müstakbel Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Müstakbel Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Müstakbel Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nassır Yahya N. Al Honini tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Timur Savcı ve Mücahit Murat ortaklığında kuruldu.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Çevik, M.I.M. Tuffaha, S.S.H. Alamoudı ve Ümit Minsin ortaklığında kuruldu.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yıldırım tarafından kuruldu.

Alpmir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpmir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Oruç Üzüm tarafından kuruldu.

Aler Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aler Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alessandro Pacıotti ve Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Abdullrrahman M. Nashnousa, Kumana Mohamed Nashnoush ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alfaadhel,A.A.M. ve Alfoheed,K.I.A. ortaklığında kuruldu.

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan İessa ve Bader Nabeel Ebrahım Hasan Kamal ortaklığında kuruldu.

Müstakbel Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Müstakbel Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Müstakbel Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nassır Yahya N. Al Honini tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Müstakbel Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü bina arsa arazi tarla ve benzeri gayri menkullerin alım ve satımı ile danışmanlığını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Müstakbel Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Saadetdere Mahallesi, 114. Sokak,...