29 / 04 / 2024

Müstakim Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Müstakim Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Müstakim Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Nurullah Ocak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Eski Toptaşı Caddesi'nde kuruldu.

Müstakim Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müstakim Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 21 Aralık 2012 tarihinde kuruldu...

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Sfyg Grup Yapı İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Sfyg Grup Yapı İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 751 bin 90 TL sermaye bedeli ile Fehmi Geleri tarafından kuruldu.

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın, Muhammed Hamza Aydın, M. Ubeydullah Yalçın, Sadettin Aydın ve Uğur Sivri ortaklığında kuruldu.

Bereket Grup Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bereket Grup Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sekmen tarafından kuruldu.

Use Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Use Grup Yapı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldırım tarafından kuruldu.

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mükerrem Aydoğdu tarafından kuruldu.

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Uğur Özcan tarafından kuruldu.

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Canoğlu ve Zübeyde Canoğlu ortaklığında kuruldu.

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL  sermaye bedeli ile Ashraf Hasan A Al Tameemı, Eslam M A Shaanon tarafından kuruldu.

Ars Grup Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ars Grup Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Arzu Arslan tarafından kuruldu.

Müstakim Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Müstakim Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Müstakim Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Nurullah Ocak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Eski Toptaşı Caddesi'nde kuruldu. 


Müstakim Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...