14 / 05 / 2024

müşteri hizmetleri mükemmeliyeti ödülü migros

müşteri hizmetleri mükemmeliyeti ödülü migros

Uzakdoğu’nun en büyük perakende organizasyonu (APRCE) tarafından Migros'a 'Müşteri Hizmetleri Mükemmeliyet Ödülü' verildi. Bu ödülü almasıyla birlikte Migros, organizasyondan Türkiye’ye ödül getiren tek kuruluş oldu..

Kripto para borsalarına kısmi olarak reklam yasağı getirilecek...

Kripto para borsalarının Türkiye’de reklam yapması, müşteri hizmetleri, sosyal medya paylaşımları ve Türkçe dil desteği sunması konusunda önemli düzenlemeler getirileceği açıklandı.

WhatsApp yepyeni özelliğini duyurdu! Canlı müşteri hizmetleri geliyor!

Dünyada ve Türkiye'de büyük bir kullanıcı kitlesi bulunan WhatsApp yepyeni özelliği canlı destek programını duyurdu. İşte uygulamanın yeni özelliğinin detayları...

TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? TOKİ’nin telefon numarası kaç? İşte TOKİ iletişim numaraları!

TOKİ sosyal konut başvuruları devam ediyor. Bu süreçte vatandaşlar bilgi almak için TOKİ müşteri hizmetleri numaralarını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Fatura borçlarına yeni düzenleme! EPDK açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK), bugün kabul ettiği Doğal Gaz Piyasası Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliğiyle birlikte birçok yeni düzenleme hayata geçirilmiş olacak. İşte tüm detaylar...

Akıllı şehirlerle yılda 3 milyar TL tasarruf!

Türkiye’nin akıllı şehir teknolojisinde büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, “Yıllık tasarruf 3 milyar TL” dedi

Doğalgaz piyasası dağıtım ve müşteri hizmetleri yönetmeliğinde değişiklik!

Doğalgaz piyasası dağıtım ve müşteri hizmetleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 18 Kasım 2016 tarihinde 29892 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı..

Folkart gelişmiş teknolojilerle yeni yaşam alanları kuruyor!

Folkart Yapı Kurumsal Gelişim Ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Emre Reçber, "Folkart olarak, geleneksel kalıplardan farklı, gelişmiş teknolojilerle donanmış yeni yaşam alanları kuruyoruz. Fuar için belirlediğimiz slogan gibi, İzmir için gelecek diyoruz” dedi.

Elektrik güvence bedeli nasıl ödenir?

Elektrik güvence birim bedelleri, EPDK’nın Elektrik Piyasası Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği’nde yer alıyor. Peki, elektrik güvence bedeli nasıl ödenir? Elektrik güvence bedeli 2016 ne kadar?

Elektrik aboneliği için dilekçe örneği!

Elektrik aboneliği almak için gerekli belgeler ve bir başvuru dilekçesi ile müracaat ediliyor. Müracaatlar ıslak imzalı bireysel başvuru ile Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden yapılıyor. İşte elektrik aboneliği için dilekçe örneği..

Başkentgaz’ın binası harabeye döndü!

Başkentgaz tarafından yıllarca Genel Müdürlük binası olarak kullanılan ve geçen yıl şirketin taşınmasıyla terk edilen Abonelik İşleri ve Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü binası, kimsesizlerin evi oldu.

Yeni elektrik aboneliği ücreti 2015!

Elektrik abonelik işlemleri; ıslak imzalı bireysel başvuru ile Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden yapılıyor. Abonelik sözleşmelerinin kullanıcı adına olması gerekiyor. Peki, yeni elektrik aboneliği ücreti 2015 ne kadar?

Elektrik faturasını üzerine alma ücreti ne kadar?

Elektrik faturası abonelik işlemleri, ıslak imzalı bireysel başvuru ile ilgili şirketin Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden yapılıyor. Peki, elektrik faturasını üzerine alma ücreti ne kadar? İşte elektrik faturasını üstüne alma ücreti...

Eyinur Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eyinur Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Hüseyin Tös Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Kaplan İş Merkezi Bahçelievler'de kuruldu.

müşteri hizmetleri mükemmeliyeti ödülü migros Haberi

müşteri hizmetleri mükemmeliyeti ödülü migros

Migros’a ödülü, Türk perakende sektöründeki öncü uygulamaları ve Türkiye geneline yayılan milyonlarca müşterisine sunduğu ürün ve hizmetleri kapsamında verildi.  Ayrıca ‘Yılın En Yaratıcı Perakende Konsepti Ödülü’, ‘Yeşil Perakendeci Ödülü’, ‘Yılın En İyi Perakende Çalışanı Eğitimi  Ödülü’ ve  ‘Jüri Özel Ödülü’ gibi kategorilerde de ödüller dağıtıldı. 16’ıncı Asya Pasifik Perakende Kongre ve Sergisi’ne (APRCE), Uzakdoğu ve Asya’lı  bir çok perakendeci yanı sıra ciroları toplamda 100 milyar Euro’yu bulan firmaların tepe yöneticileri de konuşmacı olarak...