13 / 05 / 2024

Müsteşar Dr. Mustafa Öztürk kimdir

Müsteşar Dr. Mustafa Öztürk kimdir

Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye tarafından 20 Ocak 2015 tarihinde Ankara’da “İklim Değişikliği Paneli” düzenlenecek. Panele Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Dr. Mustafa Öztürk de katılacak..

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Eski Hazine Müsteşarı anlattı! Ekonomi kaç yılda düzelir?

Eski Hazine Müsteşarı Mahfi Eğilmez, 2023 seçimlerine az bir süre kala Türkiye ekonomisine yönelik analizlerini ortaya koydu. İşte detaylar!

Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı yazdı Türkiye’de toplam borç 13 trilyon TL

Türkiye’de toplam borcun yılın ilk üç ayında 1.5 trilyon lira daha arttığını belirten Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı Hakan Özyıldız, borcun 13.3 trilyon liraya ulaştığını yazdı. Özyıldız, bununla birlikte hane halkının borçlarının da 1.1 trilyon liraya çıktığını belirtti.

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Meshaal A F A A ve Mustafa Açar ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul projesi müsilajı ortadan kaldıracak mı?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinde Kanal İstanbul'u ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk'ün açıklamalarını kaleme aldı.

Eski Müsteşar Yardımcısı Bünyamin Karaca intihar etti!

2002 ile 2007 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda müsteşar yardımcısı olarak görev yapan Bünyamin Karaca İzmit’teki evinde intihar etti...

TOKİ 822 bin konut rakamına ulaştı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kenya Vizyon 2030 Uygulamaları Müsteşarı Dr. Julius M. Muia ile görüştü. Turan, TOKİ'nin 2002 yılından bugüne kadar 822 bin konut inşa ettiğini söyledi.

Bu bina Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarını isyan ettirdi!

İstanbul’da uluslararası kuruluştan yeşil belgesi olan bir binaya yapılan incelemeyle ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk çıkan sonuçlara isyan etti.

İZODER'den ısı yalıtım uyarısı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk ile İZODER Başkanı Levent Pelesen hem yalıtımcıları hem de vatandaşları yalıtım konusunda uyardı..

Su yalıtımıyla binaların ömrü 100 yıla çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Resmi Gazete'de yayımlanan Su Yalıtımı Yönetmeliğine ilişkin, "Mevcut binalarda ömür 30 yıl ama bu binaların su yalıtımı doğru yapılırsa binaların ömrünü yaklaşık 80, 100 yıla çıkartabiliriz" diye konuştu.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

Suat Hayri Aka, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı oldu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarlığına, Suat Hayri Aka'nın atandığı bildirildi.

Çandarlı Limanı ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Dr. Özkan Poyraz, Çandarlı Limanı'nın yapım ihalesinin 6 ay içinde çıkılacağını söyledi. Nemrut Limanı bağlantı yolunun ihalesi için ise Nisan'da çalışmaların tamamlanmasına karar verildi.

Müsteşar Dr. Mustafa Öztürk kimdir Haberi

Müsteşar Dr. Mustafa Öztürk kimdir

Söz konusu Panelde 1-12 Aralık 2014 tarihleri arasında Peru/Lima’da gerçekleştirilen 20. Taraflar Konferansı’nın sonuçlarının değerlendirilmesi ve bir sonraki taraflar konferansına  (COP 21, Paris) hazırlık süreci üzerine bilgi paylaşımının gerçekleştirilmesi amaçlanıyor.  


Uluslararası toplum, Birleşmiş Milletler kapsamında Kyoto Protokolü’nün ardından hayata geçecek olan yeni bir küresel iklim anlaşmasının müzakerelerini sürdürmekte. 2015 yılı sonunda Paris’te tamamlanması ve 2020 yılında yürürlüğe girmesi hedeflenen mezkûr anlaşmanın müzakerelerinde yoğun bir sürece girildi.


Lima’da gerçekleştirilen yoğun müzakerelerde taraf ülkeler, 2015 sonunda Paris’te kararlaştırılması planlanan yeni anlaşmanın temel unsurlarına ve 2015 yılında yeni anlaşmaya nasıl katkı sunabileceklerine ilişkin temel kurallar üzerine anlaşmaya varmışlardır. Türkiye de Lima’da; Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce başkanlığında ilgili kurum ve kuruluşlardan oluşan yaklaşık 50 kişilik resmi bir heyetle temsil edildi. Türkiye açısından...