28 / 04 / 2024

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu kimdir

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu kimdir

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti. Tavukçuoğlu ailesi taziye ilanı yayınladı. Merhumun cenazesi Samandıra Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 12 maddelik o analizi...

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

İnşaatta elektrik akımına kapılan müteahhit hayatını kaybetti!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kopan elektrik kablosu sebebiyle elektrik akımına kapılan müteahhit yaşamını yitirdi. 

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Müteahhit Cafer Çelik'i öldüren oğlu ve arkadaşına müebbet!

Müteahhit Cafer Çelik'i, başına çekiç ve merdaneyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan oğlu Kadir Çelik ile arkadaşı Sinan Civik'e "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.

Müteahhit Orhan Kandemir 65 mülkünü Darüşşafaka’ya bağışladı!

81 yaşındaki müteahhit Orhan Kandemir, 4 yıl önce tüm mal varlığını vefatının ardından geçerli olmak üzere Darüşşafaka’ya bağışladı.

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti!

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti. Tavukçuoğlu ailesi taziye ilanı yayınladı. Merhumun cenazesi Samandıra Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak, şirketin genel müdürü oldu...

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu kimdir Haberi

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu kimdir

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti. Tavukçuoğlu ailesi taziye ilanı yayınlattı. 

Cenazesi bugün öğle namasına müteakip Şakirin Cami'nden kaldırılacaktır. Merhum Samandıra Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...