01 / 05 / 2024

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.



Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1)Şirket her nevi konut, işyeri, toplu konut inşaatları yapmak, satmak, kiraya vermek ve şehirler kurmak, iş hanları, yol, köprü, baraj, kanal, tünel, fabrika binaları, havaalanları, otel, motel, kampingler, her türlü turistik tesisler, spor sahaları ve diğer inşaat işlerinden başka yurtiçinde ve yurt dışında her türlü inşaat hizmetlerinde bulunmak, bunlarla, ilgili müteahhitlik yapmak, kat karşılığı sözleşmesi imzalayarak kat karşılığında müteahhitlik yapmak, her türlü gayrimenkulün alım-satım ve ticaretini yapmak, emlak komisyonculuğu ve danışmanlığı yapmak. 2)Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak Emlak konusu ile ilgili hizmetler de bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurtiçinde ve yurt- dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. ve şirket anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler...


Geri Dön