26 / 05 / 2024

Tavukçuoğlu Plus iletişim

Tavukçuoğlu Plus iletişim

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti!

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti. Tavukçuoğlu ailesi taziye ilanı yayınladı. Merhumun cenazesi Samandıra Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Emir Tavukçuoğlu kimdir?

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu kimdir? Emir Tavukçuoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Emir Tavukçuoğlu baba oldu!

Sunucu Simge Fıstıkoğlu ile hayatını birleştiren Emir Tavukçuoğlu baba oldu.

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Varyant Karşıyaka Plus iletişim bilgisi!

Varyant Karşıyaka Plus iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 2+1'den 5+1'e  kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimler başladı. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Simge Fıstıkoğlu ile Emir Tavukçuoğlu evlendi!

Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu ile Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu dünya evine girdi.

Strada Plus Akzirve iletişim!

Strada Plus Akzirve iletişim bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Tavukçuoğlu Plus iletişim Haberi

Tavukçuoğlu Plus iletişim

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1)Şirket her nevi konut, işyeri, toplu konut inşaatları yapmak, satmak, kiraya vermek ve şehirler kurmak, iş hanları, yol, köprü, baraj, kanal, tünel, fabrika binaları, havaalanları, otel, motel, kampingler, her türlü turistik tesisler, spor sahaları ve diğer inşaat işlerinden başka yurtiçinde ve yurt dışında her türlü inşaat hizmetlerinde bulunmak, bunlarla, ilgili müteahhitlik yapmak, kat karşılığı sözleşmesi imzalayarak kat karşılığında müteahhitlik yapmak, her türlü gayrimenkulün alım-satım ve ticaretini yapmak, emlak komisyonculuğu ve danışmanlığı yapmak. 2)Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde...