02 / 05 / 2024

Müteahhitler Federasyonu izmir

Müteahhitler Federasyonu izmir

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Müteahhitler hammadde fiyatlarında düzenleme bekliyor!

İMKON’a bağlı Müteahhitler Federasyonu İsmail Kahraman, kentsel dönüşüme hız kazandırılması için hammadde fiyatlarının düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

İzmirli müteahhitler kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmak için bir araya gelen Müteahhitler Federasyonu (MÜFED), yeni bir şirket kurduklarını dile getirdi. 

Müteahhitler İzmir'de yeni proje yarışında!

On milyarlarca liralık dev mega proje atağının en fazla etkilediği şehirlerin başında gelen İzmir’de müteahhitler yeni gayrimenkul projeleri geliştirmek için yarışıyor.

İzmir Menderes'te müteahhitlerin sorunları masaya yatırıldı!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) ve Menderes İnşaatçılar Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen sektör toplantısında, müteahhitlerin sorunları masaya yatırıldı.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir'in dönüşümü masaya yatırıldı!

İzmir'i Sevenler Platformu (İZSEV), İzmir Konfederasyonu (İZKONFED) ve Müteahhitler Federasyonu'nun (MÜFED) birlikte düzenlediği, “Kent Zirveleri Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm” konulu toplantının ilki İzmir Ticaret Borsası'nda gerçekleştirildi

İzmir Kentler Zirvesi'nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İzmir'i Sevenler Platformu, İzmir Konfederasyonu ve Müteahhitler Federasyonu, "Kent Zirveleri" kapsamında kentsel dönüşüm konulu toplantı yaptı. "'Kent Zirveleri" kapsamında kentsel dönüşümü ele alındı.

Necip Nasır: İzmir'de ada bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, İzmir'deki sağlıklı bina stoğunun, yalnızca yüzde 15 düzeyinde olduğu söyledi. Nasır, İzmir'de ada bazlı planlamayla kentsel dönüşümün tamamlanması gerektiğini belirtti.

İzmir Müteahhitler Federasyonu Hasan Topal'ı eleştirdi!

İzmir Müteahhitler Federasyonu (İMFED) tarafından Selçuk Richmond İnternational Hotel'de düzenlenen geleneksel birlik ve dayanışma yemeğinde çok sayıda müteahhit, ailesiyle katıldı.

Necip Nasır: Tüp geçit İzmir için tarihi adım!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmirlilerin mutabakatı olması durumunda Körfez Tüp Geçit Projesi'nin hızla gerçekleşeceğini belirtirken, yatırıma desteklerini ise gazetelere verdikleri tam sayfa ilanla kamuoyuna açıkladı. 

Müteahhitler fiyat farkı kararnamesi istiyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için "fiyat farkı kararnamesi" çıkarılmasını istedi.

İzmir'de kentsel dönüşümün önemi gündeme getirildi!

İzmir'deki sağlıklı yapı stoğunun yüzde 15-20 seviyelerinde olduğunu belirten Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, deprem bölgesi olan İzmir'de kentsel dönüşümün önemini gündeme getirdi.

Müteahhitler Federasyonu izmir Haberi

Müteahhitler Federasyonu izmir


Gerek inşaat malzemelerinde, gerekse konut satışlarında son dönemde meydana gelen artışın, sektörde hissedilen olumlu bir hava yarattığını kaydeden Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi. İnşaat sektöründe aylardır ötelenen talebin, emlak yatırımlarının uzun vadedeki karlılığı ve artan güven nedeniyle, yeniden sektöre yönelmeye başladığına dikkat çeken Nasır, "İnsanlar yatırım yapmaya başladı. 


Bu taleplerin de etkisiyle müteahhitler olarak projelerimize artan bir ivmeyle devam ediyoruz. Gelecek 10 yılda İzmir'de, konut ve inşaat sektöründe çok önemli gelişmeler yaşanmasını bekliyoruz" diye konuştu. 



Ege...