20 / 05 / 2024

müteahhitler kavga etti

müteahhitler kavga etti

Esenyurt'ta bir inşaatın sahipleri arasında çıktığı belirtilen silahlı kavgada, 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

İnşatta usta maaşı 150 bin TL'yi gördü, müteahhitler işçi bulamıyoruz diye isyan etti!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından yayımlanan İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre inşaatlarda çalışmak üzere ara eleman bulunamıyor. Söz konusu rapora göre, demirci, kalıpçı, iş makinesi operatörü gibi mesleklerde eleman bulmakta zorluk yaşanıyor.

Demir fiyatları resmen çakıldı! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Mayıs demir fiyatları

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden demire son zamanlarda peş peşe indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakılırken müteahhitler fiyatlar karşısında bayram etti.  Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 18 Mayıs 2023 demir fiyatları.

İnşaat sektöründe indirim haberi! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Güncel demir fiyatları

Bugün inşaat sektörü indirim haberleri ile sallanıyor. Demir fiyatlarına bugün 100 lira indirim geldi. Müteahhitler bayram etti. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 19 Ağustos 2022...

Demir fiyatlarında büyük indirim! Müteahhitler bayram etti! İşte 14 Nisan 2022 demir fiyatları...

Son zamanlarda inşaat malzemelerine gelen fahiş zamlar inşaat sektöründe kasırga etkisi yarattı. Zamların ardı arkası kesilmezken bir hafta içerisinde demir fiyatlarına peş peşe üç indirim geldi. Müteahhitler, inşaat demirine gelen indirim karşısında bayram etti. İşte 14 Nisan 2022 demir fiyatları..

Edirne'de ruhsat almak isteyen müteahhitler, corona virüs tedbirine takıldı!

Yeni binalara 31 Mart 2020 tarihinden itibaren otopark zorunluluğu gelmesiyle bu tarihten önce işlemlerini tamamlayarak ruhsat almak isteyen müteahhitler, belediyelere akın etti. Müteahhitler corona virüs tedbirleri kapsamında tek tek içeri alındı.

Müteahhitler: Ev alacaklar elini çabuk tutsun! 

Müteahhitler, konut fiyatları artmadan ve tamamlanan projelerde değer artışı yaşanmadan önce alım yapmayı tavsiye etti. 

Kamuya iş yapan müteahhitler korunmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, kamuya iş yapan müteahhitlerin mali açıdan korunmasını talep etti. 

Türk müteahhitler gücünü her yıl perçinliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni"nde ödül alan firmaları tebrik etti.

MÜSİAD'tan Aksaray Müteahhitler Birliği'ne ziyaret!

MÜSİAD Aksaray Yönetimi, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanlık görevine seçilen Cüneyt Göktaş ve ekibini ziyaret etti.

FETÖ'cü müteahhitler vatandaşları mağdur etti!

FETÖ soruşturması kapsamında tapuda şerh konulan müteahhitler yüzünden vatandaşlar mağdur olmaya başladı. Müteahhitlere arsalarını vererek daire satın alan vatandaşların yanı sıra iş karşılığı daire alan esnaflarında mağdur oldukları belirtildi.

Keçiören Müteahhitler Birliği, Zonguldak'taki Creavit'i ziyaret etti!

Creavit, Zonguldak Gökçebey’de bulunan Vitrifiye üretim tesislerinde, Cuma günü Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimini ağırladı. Vitrifiye üretim süreçleri anlatıldıktan sonra botanik bahçede organize edilen öğle yemeği yenildi.

Sakaryalı müteahhitler kentsel dönüşüme talip!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretin gündemini, Başkan Öztürk’ün müteahhitlere yaptığı kentsel dönüşümle ilgili çağrı oluşturdu.

Gemlikli müteahhitler Buski'yi ziyaret etti!

Gemlik Müteahhitler Derneği Yönetimi, Buski Gemlik Şubesini ziyaret etti. Dernek Yönetimi şubede, Şube Müdürü Hasan Türe’nin konuğu oldu.

müteahhitler kavga etti Haberi

müteahhitler kavga etti

Alınan bilgiye göre, Saadetdere Mahallesi 66. Sokak'taki inşaatın akraba oldukları öğrenilen sahipleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. S.N, T.N, S.N. ve T.N. kardeşler ve kuzenleri Dinçer, Ferhat ve Fettah Teker kardeşler ile onların amcaoğulları Hatip Teker'in karıştığı kavgada silah kullanıldı.


Kavgada Teker kardeşler ile Hatip Teker ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, S.N, T.N, S.N. ve T.N. olay yerinden kaçtı.


Yaralılardan Fettah, Hatip ve Dinçer Teker ambulansla Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırılırken, Ferhat Teker olay yerinde hayatını kaybetti. Hastanede tedavi altına alınan Hatip ve Dinçer Teker de müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Fettah Teker'in tedavisi devam ederken, cenazeleri almak için gelen yakınlarından bazıları, hastanenin önünde sinir krizi geçirdi. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kaçan...